AKKURAT FERDIG PÅ JOBB OG KLAR TIL Å REISE TIL STAVANGER I MORRA.
Blir noen få dager i Stavanger og resten i Modum med noen av ungene og det er jo kjekt.

COVID-19 SETTER EN BEGRENSNING PÅ AKTIVITETENE.
Jeg er jo ikke noe natur-menneske og har ingen ting å gjøre på ei hytte på fjellet eller andre steder for den sags skyld på denne årstiden.
Så jeg begynner å bli litt lei covid19,for jeg er jo også veldig forsiktig både fordi jeg selv ikke ønsker å bli syk og fordi jeg jobber innen helse.
Så kjøpesentre,svømmehaller,helsestudioer o.l holder jeg meg langt unna og fotballkamper kan vi jo ikke bivåne ,men mye man kan finne på for det og for ungene er det nok bare kjekt å komme til meg så jeg skal vel ikke ha dårlig samvittighet pga covid19,men det begrenser litt ja…..

SISTE RULLESKITUREN FØR FURUMO-MILA.
Jeg hadde et mål i mai om å løpe relativt fort på beina i løpet av sommeren/høsten,men er achillis satte en effektiv stopper for de planene,men jeg skal løpe så fort jeg kan ut i fra nåværende fartsgrunnlag med joggesko, så får jeg bare se hvor fort det ,eller sakte ,det blir.

Derfor hadde jeg i dag min siste rulleski-tur før Furumo-mila.
Det ble en muskulær knallhard affære……..planen var egentlig bare å gå 3-4t rolig i relativt flatt terreng,men etter ca 30min syns jeg det ikke ga meg noe som helst så da klinte jeg likesågodt til med 2t04min intervall ,mest staking 95%.
Når jeg trener intervall på rulleski er det maks innsats hele tia fordi jeg vet at det er langt i fra så slitsomt som intervall med joggesko og staking gir meg ingen ting rent kapasitetsmessig , kun muskulær utholdenhet og styrke.
Så 8 drag av 10 minutter og så et drag på 20minutter til slutt var helt greit i forhold til puls og den biten nesten kjedelig lite slitsomt sånn sett,men skuldre og nakke fikk jo kjørt seg litt 😉
Merker godt det i skrivende stund .

JAJA DA ER DET BARE Å SE FREM TIL Å KOMME FREM TIL STAVANGER I MORRA ETTERMIDDAG.

HA EN FIN NATT OG EN GOE DAG