årets første i baris 🙂

Planen i dag var rett og slett bare å ta en liten treningstur opp Dokka og så ta det med ro resten av dagen.
Men jeg klarte jo ikke å dy meg når jeg så at det var mulighet for å ta en treningstur i bar overkropp 😉

Dokkaløypa og joggeturen tilbake til start,Vikersund stadion ble gjennomført i et fantastisk april-vær.
Tar noen timer før varmen setter seg på dagtid på denne årstiden hvor det er kaldt om natta,men gradestokken bikka vel 15 når jeg startet sånn rundt klokka 11.
Og i rusen over flott vær og en indre trang til å gå/jogge litt fortere opp til toppen enn før i år ble nok treningsturens første del i hardeste laget for kroppen min sånn den er akkurat nå……det merket jeg godt de neste timene og da var det egentlig best å være «sammen » med folk,så da er jo Åmotsenteret og Mix-kiosken eneste stedet i Modum pr.d.d hvor man kan sette seg ned,ta en kaffe og en is ….rusle litt rundt på senteret og snakke med folk.
Men jeg skal være ærlig å si at jeg sleit litt i et par timer med smerter i brystet og litt svimmelhet,men regna med at det gikk over,noe det også gjorde.

Så er det jo sånn med meg at når jeg så føler meg pigg må jeg jo utnytte det 😉 Og når jeg i tillegg øynet en sjanse for å ta årets første treningstur i bar overkropp,ja så ble det jo det……1t rulleski staking og jeg trøkka faktisk til litt også men hadde kontroll på puls…….når jeg isolerer sete- og lårmusklaturen og kun bruker,rygg,mave og armer,får jeg nesten aldri noe særlig puls så selv om jeg gikk ganske fort var vel pulsen knapt over 100 noen gang….hadde jeg brukt beina ville den nok bikket 150 opp motbakkene og det er for mye pr.d.d. dessverre.

Og etter treninga har jeg faktisk vært veldig pigg 😉Men det skal bli greit å få gjort ferdig alle undersøkelser og derfor var det litt dumt at jeg misset et par telefoner fra Bærum sykehus i dag……prøvde å ringe opp igjen men ingen veit hvem som har ringt, noe jeg syns er veldig rart i dagens digitale samfunn,så det var jo bortkasta……men men de ringer vel igjen 🙂