DENNE UKA HAR FOR MEG VÆRT SLITSOM PÅ MANGE MÅTER.
Som alle vet er jeg treningsnarkoman,dvs hvis jeg ikke får løpt ,gått på ski eller på andre måter får brukt kroppen sånn at jeg får litt puls,svetter litt og blir blitt sliten,ja da blir jeg stresset ,sånn er det å være treningsnarkoman.

Når jeg da forrige torsdag ramla på isen og fikk brist i visstnok 4 ribbein har jo løping og ski vært helt umulig …..litt jogg og gange ,ja men det blir ikke det samme.
Det er en ting.

Så skriver jeg en dag på bloggen om dagens langrenn som JEG ikke synes noe om ,da spesielt sprint og fellesstarter,og i den forbindelse sier jeg at jeg har vært «på begge sider av skalaen når det gjelder utholdenhet og eksplosivitet» ,kommer da med reelle opplysninger hvor jeg da blir beskyld for løgn.Det har irritert meg grenseløst og jeg kommer nok til å finne frem de dataene jeg kan i den forbindelse,men det tar tid å gå igjennom tusenvis av treningstimer og hundrevis av resultatlister.

Men de beskyldningene gjorde meg så jævla forbanna at det kommer nok for en dag ,og om det blir om 1 uke eller om 1år får tiden vise.


Så har vi denne nedstegningen av samfunnet som folk mener mye om og det kan selvfølgelig stilles mange spørsmålstegn ved enkelte restriksjoner i forhold til alt egentlig,
Men jeg er litt opptatt av at Ola og Kari Nordmann må skjønne hvorfor samfunnet blir nedstengt,det er utelukkende for at færrest mulig skal bli syke,at vi kan opprettholde et helsevesen ,ikke bare for covid-19 syke ,men også for alle andre som trenger hjelp enten i form av sykehusinnleggelser eller daglig omsorg som hjemmesykepleie,hjemmehjelper,BPA-ansatte osv.
Jeg har vært på 4 ulike sykehus de siste 4mnd ,sett og hørt utfordringene ansatte har ,og det tror jeg noen og enhver burde vært vitne til også.
Bare for å ha sagt det til opplysning,Hvis Norges regjering hadde brukt smittevernsloven til fulle ,da hadde samfunnet sett helt annerledes ut i dag enn det vi er vitne til .De inngrep vi et vitne til i dag er bare en brøkdel av hva denne loven tillater,så jeg tror vi alt i alt skal være fornøyde jeg .

Jeg skjønner at mange får problemer økonomisk og psykisk i denne situasjonen,jeg også kan slite litt psykisk fordi jeg ikke har truffet ungene siden oktober og fordi jeg har begrenset sosial omgang med mennesker,men jeg er tross alt heldig for jeg har en jobb å gå til,får ikke noe økonomiske problemer pga covid-19 og har noe sosial omgang med medarbeidere og treningskamerater/veninner.

Så kan man sikkert stille spørsmålstegn ved mange ting ,ikke minst hvilke typer butikker som burde vært stengt ned evt budre fått muligheten til å være oppe,man kan også stille spørsmålstegn om det burde vært differensiert ut i fra antall smittede i de ulike kommunene osv osv……..og det er viktig å stille spørsmålstegn,det er jo demokratiet på sitt beste.
Men jeg er så naiv at jeg satser på at de som faktisk jobber med dette 24t i døgnet har mye bedre grunnlag enn meg og mange andre til å vurdere situasjonen og ut i fra det legge føringer for regjeringen.

Nok om det.

DE 2 SISTE DAGENE HAR JO SELVFØLGELIG BESTÅTT AV FYSISK AKTIVITET ,SÅ LANGT JEG KAN STREKKE DET MHT DISSA JÆVLA RIBBEINA.

TIRSDAG BLE DET KUN EN GÅTUR PLUSS LITT STYRKETRENING.
Syns det er umåtelig kjedelig å GÅ TUR ,men men jeg traff en hyggelig fyr på moane og gikk vel sammen med han i 20minutter og skravla,det var veldig kjekt, Martin Kaggestad er en veldig hyggelig fyr.

ONSDAGENS FYSISKE AKTIVITET BLE EN OPPTUR.
Skulle på jobb til kl.1545 og hadde bestemt meg for å bruke beina i steden for bil,så da ble det først en gåtur rundt om Stalsberg,Texaco og til Vingen(dvs toppen av Vikersundbakken) ca 9km før jeg prøvde meg på litt joggings de siste 8km ,og det funka ganske bra…..litt vondt var det jo innimellom ,men ikke verre enn at det var helt greit, vel og merke i et veldig rolig tempo.

ETTER JOBB ,JOGGETUR HJEM .
Det gikk også helt greit ,så det ser ut som det går bedre og bedre dag for dag.


NÅ FINNES DET SIKKERT TUSENVIS AV MENNESKER SOM HAR HATT RIBBEINSBRUDD OG BRISTER BÅDE FORAN OG BAK.
Og sikkert mange som har hatt det langt mer smertefullt enn meg ,og jeg har hatt brist foran en gang for mange år siden,det vakke noe stress og skapte ikke noe store problemer for verken trening eller andre ting,men dette var helt annerledes.

Le,hoste ,nyse,spytte er jo mest smertefullt ,samt å komme seg fra en stilling til en annen,men det jeg ikke visste var at det påvirket do-besøk .
Siden jeg har hatt anorexi har jeg jo lært noen triks og de var jaggu gode å ha nå for med en bukmuskulatur helt «ute av drift» eller dvs veldig smertefullt å bruke når man skal på do ,var det veldig greit at jeg alltid har avføringsmidler ,hurtigvirkende,tilgjengelig.
Det var jeg avhengig av i mange år etter at jeg ble frisk av anorexi for tarmene var veldig dårlige i mange år etterpå.
Nå derimot funker de som de skal,men har alltid noe liggende såkalt ducolax stikkpiller ,veldig effektive og greit å bruke innimellom hvis man trenger og det ække så farlig så sant det ikke blir en vane,da vil det svekke tarmene etterhvert ,så jeg anbefaler det ikke til friske mennesker,men skulle man få få problemer er det mye mer effektivt enn å spise kilovis med svisker 😂 .

SKAL JEG LEGGE MEG ELLER SE NOEN EPISODER AV BLAKCLIST ELLER TA ET PAR TIMER MED YOU TUBE?
Har jo fri fra jobb i morra,så ække så farlig når jeg legger meg og står opp……

HA EN FIN TORSDAG HVA DERE ENN MÅTTE FINNE PÅ.

MANGE HAR DET VEL SÅNN SOM VINNI SYNGER HER…….JEG HAR VÆRT DER I MANGE ÅR ,REGNER MED AT JEG ER FERDIG MED DET,MEN MAN KAN JO ALDRI VITE ………