17mai 1967

JODA DET ER LOV Å HÅPE ,MEN SÅ LANGT SER DET JAGGU DÅRLIG UT.
Kjørte hjem fra jobb nå litt over 2300 og det var 1 varmegrad.

TILBAKE TIL BARNESANGEN «KOM MAI DU SKJØNNE MILDE»
Er ikke den sangen jeg har sunget mest i mitt liv ,men husker jeg riktig starter den sånn»Kom mai du skjønne milde,gjør skogen atter grønn og la ved bekk og kilde fiolen blomstre skjønn»
Og så kan jeg ikke mer 😉
Ikke vet jeg hvem som har skrevet teksten,men er ganske sikker på at selveste Mozart har lagd melodien.
(nei jeg har ikke googla)

NOK OM DET 😉

VAR IHVERTFALL IKKE MYE SOM TYDET PÅ VERKEN MILDVÆR ELLER SKJØNNHET NÅR JEG VAR UTE OG GIKK PÅ RULLESKI FØR JOBB I DAG.
Hadde bestemt meg for å gå en veldig rolig klassisk tur,dvs at jeg skulle bruke beina i motbakkene og ikke bare stå og stake.
Grunnen til det var at jeg hadde litt vondt i ryggen og da hender det ofte at klassisk rulleski ,dog rolig,liksom løser opp den anspente muskulaturen.
Det begynte helt greit,oppholdsvær ca 7 grader og sola titta fram innimellom.
Men så kom drittværet,etter ca halvannen time,det regna,hagla begynte å blåse og det var alt annet enn trivelig å gå i shorts ,oppbretta ermer og uten hansker.
Hadde det vært oktober,som det minnet mere om hadde jeg garantert kledd meg annerledes,MEN HALLO DET ER JO MAI og en bruker da ikke super-genser,lange bukser,hansker,lue og tykke gensere i mai.
Var rett og slett kaldt ,og de rulleskia jeg brukte har dårlige sperrer,dvs når man sparker i fra så hender det at de glipper og på våt asfalt var det bare å gi opp de frasparka…..så da ble det staking da.
Men men gikk den runden jeg hadde bestemt siden jeg liksom ikke hadde noe annet å finne på før jobb 😊
Men fort gikk det ikke……t.o.m ned Badeveien som jeg gledet meg til å få litt fart ned, var det som om hjula sleit med å gå rundt……

MER SPENNENDE ENN DET HAR DET IKKE SKJEDD I DAG,BORTSETT FRA AT JEG HAR VÆRT PÅ JOBB.

DA ØNSKER JEG ALLE EN GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER.
Her pleier den å komme veldig seint😉 så frem til den tid er det musikk fra You Tube som gjelder……….nei ikke «kom mai du skjønne milde» 😂
Akkurat nå går…….akkurat no 😉