Ungene har hatt nok å drive med i dag på hver sine fronter og det er jo bra for de og for meg for da kunne jeg ta en time ekstra til trening.

Har ingen planer disse 14 dagene når det gjelder trening…….bortsett fra at jeg håper å løpe mest mulig,men utover det ,ingen plan.

STAKING PÅ RULLESKI I DAG.
Litt forverring i leggen i går gjorde at jeg fant ut at staking var det mest fornuftige i dag og siden jeg kjente at formen var ganske bra tok jeg på med Elpex wasa 810 sånn at jeg fikk litt motsand i steden for swenor 2èr (det hadde blitt for lett i dag).
Hadde målene vært å ta såkalte stravarekorder hadde jeg valgt Swenor,men målet var å gå jevnt hardt i 50km med litt fartsøkning ,eller ihvertfall økning i intensitet ,underveis.

Staka først 23km halvhardt,deretter ett drag på 5km fra Drolsum til Vikersund……drag ca 12km fra Rema1000 Vikersund,rundt Bergsjø til Badeveien og så ca 4,5km fra bunn av skolebakken til Hæretoppen……..

DET VAR DAGENS TRENING HELT GREIT SELV OM JEG NOK HELLER HADDE ØNSKET Å LØPT 20KM HALVHARDT….BLIR LIKSOM LITT MER SLITEN DA ,TROSS ALT ENDEL HARDERE Å LØPE ENN Å STÅ OG STAKE.

BADING PÅ POLLEN .
Jeg nøyde meg med vassing….synd med den vanntemperaturen…..men Seline bada 😉