DE SISTE 36-TIMENE HAR BYDD PÅ MYE,VELDIG MYE.
Det har vært håp,frustrasjoner,tårer og latter .

KAN IKKE AV HENSYN TIL ANDRE SI SÅ MYE OM DETTE.

STØRSTE BEKYMRINGEN MIN HAR VÆRT I FORHOLD TIL EN PERSON JEG SETTER VELDIG HØYT ,IKKE DENNE PERSONENS HELSE ELLER NOE SÅNNT,MEN PERSONENS FØLELSER OG ……NEI JEG KAN IKKE SI MER.
Men ut i fra siste de siste snappene/meldingene virka det som det etter forholdene gikk bra tross omstendighetene,så da ble jeg litt lettet.
Er det da dumt av meg å involvere meg så mye i forhold til tanker ??? Nei jeg syns ikke det.

ELLERS GIKK TELEFONEN VARM I NATT MENS JEG VAR PÅ JOBB .
Alle var selvfølgelig damer ….noen var på fest,noen skulle på fest,noen skulle bare «chillen» og ei hadde problemer med offentlige instanser.

Skulle egentlig se ferdig en film jeg begynte på her en dag ,var kommet 45min ut i filmen og 4 timer senere var jeg på 55min 😂

På det meste hadde jeg 4 stykker som sendte snapper og meldinger,og da skal en holde hode kaldt og fingrene på rett plass på tastaturet for ikke å sende feil melding eller bilde til feil person 😂
Klarte jeg det? NEI ,,,,plutselig fikk jeg se a jeg hadde sendt et bilde til to personer i steden for en 😮
Men ,siden det var ei jeg jobber med som hadde fått «feil» bilde,så gjorde det ikke noe 😉 hu tåler et halvnakent bilde av en mann i sin beste alder 😂
Så ja ,det har vært latter og smil også ,men litt alvorlig og seriøst.
(tror jeg ikke skal legge ut det bilde her 🙈)

ETTER JOBB I DAG BLE DET EN KORT TRENINGSTUR I SKIFLYVNINGSBAKKEN.
Sånn er det når man er skadet,da får man gjøre det man kan og greit å gå trappene i skiflyvingsbakken for jeg ble ihvertfall litt sliten og ikke hadde jeg smerter heller👍
når jeg kom opp på toppen andre gang stod en gammel kjenning på toppen som spurte»du er like gæren som før» Svaret var JA,blir aldri bedre 😂ETTER EN LITEN TUR PÅ JOBB FOR Å HJELPE TIL TOK JEG TUREN TIL BUSKERUD STORSENTER.
Jævla mye folk ,men jeg syns jo mye folk er kjekt jeg bare jeg slipper å stå i kø 😉

VEL HJEMME FRA STORSENTERET KIKKA JEG PÅ ANDRE OMGANGEN AV NORGE – LATVIA.
Ikke så mye å si om det 0-0 var jo dårlig av Norge,de burde jo ha vunnet ganske lett,men men sånn er det noen ganger «fotballen er rund»

SÅ HAR JO JEG OG TRENINGSVENNINNA KOKKELERT LITT NÅR DET GJELDER TRENING OG KOMMET FREM TIL EN SMART LØSNING.
Mange korte økter fremfor lange ,både pga skader og etterhvert vil det være skadeforebyggende og jeg mener bestemt det vil gi bedre prestasjoner,så derfor tok jeg ei økt til i dag.(det hadde jeg vel strengt tatt gjort uansett)
Men ja ,vi får prøve på det opplegget når vi har mulighet.

Kort joggetur og så ei jævla kul økt «Growingannanas Killer HIIT Party» den var veldig bra og inneholdt mye lett spenst bl.a.
Og det var deilig å ha nok ei treningsøkt uten smerter i rumpa og samtidig ha litt puls,svette mye og føle at man trener.JAJA DET VAR DEN DAGEN.
Slipper ikke helt taket tankemessig i forhold til den første jeg nevnte,men som sagt går nok dette helt fint,er bare jeg som bekymrer meg for mye 😉

OI ,TIA FLYR JEG SKAL VÆRE PÅ JOBB OM 20MIN OG MÅ DUSJE OG PAKKE 😮


HA EN FIN LØRDAGSKVELD OG EN GOD NATT.