Å være i Stavanger hos ungene er bare kjekt,men noen ganger må man av ulike grunner fort tilbake til Geithus,så da ble det desverre bare ett døgn i Stavanger denne gang og da må man prøve å gjøre mest mulig ut av det døgnet.
Så da gikk det i ett fra klokka 0700 til jeg var hjemme igjen rundt 0140…….godt jeg er godt trent sier nå jeg 😉
Starta dagen med en tur til Sola v.g.skole og så gikk det i ett med diverse ting frem til jeg dro…….
Apropos SOLA :ved Sola vidregående skole blir det i disse dager bygget innendørs sykkelbane,eller VELODROM som det heter……og når jeg tenker meg om blir vel dette da den eneste i Norge……ganske sikker på det!!!!!

Og så kan jeg da dra sammenligningen Sola,Sandnes,Stavanger til Modum.
Modum erklærer seg selv som sykkelkommunen???????
tragisk utsagn,her er det verken sykkelstier eller annet lagt til rette for sykkel……….
Kanskje en ide om å se seg litt rundt før man begynner å opphøye seg selv som en sykkelkommune.
I respekt ovenfor andre kommuner bør Modum stryke den teksten i sin omtale om seg selv.

Nok om det.

Fikk tatt en treningstur også……susa rundt på rulleski i nærmere 3t …….men den formen har vel tatt ferie? jaja får håpe det er en sånn kort ferie da,en forlenget weekendferie liksom 😉

Satt meg i bilen rundt 1845 og var i Geithus 0100,det var jo kjappt når jeg hadde 2 stopp underveis på tilsammen 20-25min…..og i tillegg kjørte en bil med svært begrenset kapasitet….men det var helt herlig å kjøre bil i mørket……. på de svingete veiene fra Sirdal til Høydalsmo 10-12mil…..møtte jeg maks 4 biler 😉
Fartsgrensene ble vel tøyd litt får man si,men gjør det noe da når man er alene på veien???

Mye veiarbeid på natterstid og jeg observerer at det stadig blir lagt til rette for å komme raskere frem til ulike steder…..som f.eks en tunnel som nå blir bygget fra «husker ikke navnet» til Seljord……sparer vel 20-25min vil jeg anta.
Fint det for kollektiv,spesielt tog,tror jeg man kan drite i i Norge.
Bilkjøring er nok fremtiden for de aller aller fleste i et land bestående av fjorder og fjell……

Natten ble avsluttet med 35min gåtur fra Brunes …….fint det også etter å ha sitti i bil i mange timer…….og med lyden fra Queen i øret var det jo bare en fryd å gå de snaue 3km………Jeg er jo glad i musikk,men ender for tia alltid opp med sånne «klissete og/ eller dype» sanger….jaja det går vel over det også ……»made in heaven» er ihvertfall fin…likeledes «love me like there`s no tomorrow»