SIDEN LØPE-VENNINNA MI HADDE BEHOV FOR EN TUR ALENE,NOE JEG SELVSAGT RESPEKTERER , JEG OGSÅ HAR DET SAMME BEHOVET INNIMELLOM,BLE DET EN TUR OVER 3 TOPPER ALENE.
Utfordringen min på sånne turer er at jeg ikke løper for fort ,så i dag droppa jeg pulsbelte og drikke er jo alltid uaktuelt (litt må man tåle 🙂 ),samt at jeg hadde bestemt mer for å gå skigang i de aller fleste motbakker(det er mange år siden sist på aleneturer)
Nå var det også sleipt føre,så det var helt greit å ta det med ro.

GLOMSRUDKOLLEN. 595 m.o.h
Det var første «toppen» som skulle bestiges,ingen anelse hvor lang tid jeg brukte opp(så aldri på klokka underveis på hele turen).
Flott utsikt……men her fikk jeg et problem. Klatret opp på et sånt utkikkstårn og det var jo greit,men jeg har jo høydeskrekk så NED STIGEN var vel det mest skremmende og utfordrende jeg gjorde i dag …….

BJØRNDALSKOLLEN.428 m.o.h.
Neste topp var Bjørndalskollen ….fin utsikt……fant en sangtekst i postkassa og prøvde meg på den(litt moro må en jo ha)

SNAUKOLLEN 661 m.o.h.
Siste toppen var Snaukollen 610 m.o.h .
Flott utsikt over store deler av Finnemarka.


SURRA LITT NED FRA SNAUKOLLEN.
Mista stien etter 500m ca og surra litt rundt men takket være innebygd retningssans fant jeg omsider stien igjen og kunne løpe ned mot Fjerdingstad.
Her å tok jeg feil sti men oppdaget dette før jeg havna i Skotselv 😉 hadde forsåvidt ikke gjort noe,men begynte å bli litt surrete i hue av mangel på væske og energi så var greit å slippe 😉

EN GREI ROLIG TUR OG IKKE VERKEN SÅ BLØTT ELLER KALDT SOM JEG FRYKTET.GODT JEG ER EN RACER PÅ Å BAKE KAKER 😉
Smakte godt denna nå,men jeg må tilstå…….den er kjøpt ,men ja jeg er en racer på å bake kaker hvis jeg vil .
Men ikke i dag……..nå er det jobb neste på programmet om noen timer.HA EN FIN LØRDAGSKVELD.