AKER SYKEHUS

RINGTE PÅ JOBB I DAG OG FORTALTE AT JEG VAR SYK OG IKKE KOM PÅ JOBB.
OG DET VAR HELT REELT KLOKKA 9 PÅ MORRAN I DAG,HADDE SLITI MED VONDT BRYST,HODEPINE,LETT FEBER OG GENERELT DÅRLIG FORM SIDEN TRENINGSØKTA I GÅR.


Men ja jeg hadde dårlig samvittighet for det har jeg vel ikke gjort på mange år,var riktignok sykemeldt 14 dager våren 2020 pga innleggelse på sykehuset med mistanke om hjerteinfarkt,men utenom det …….alltid på jobb og sier alltid ja til ekstravakter og å hjelpe til på fritiden uten betaling hvis jeg er ledig ,noe jeg som regel er.
Og hvis noen ønsker å bytte vakter ,sier jeg alltid ja ,men nå blir jeg litt streng der asså ….noe skal jeg ha igjen for å være grei mot ungjentene 😜

Men visste jo også at jeg i 9 av 10 tilfeller blir frisk i løpet av veldig kort tid,men skulle jeg da ikke bli frisk ,komme på jobb og ikke orke noen ting så var det jo bedre at andre tok vakta i dag.


Kunne jo ventet noen timer for å se, man ringer jo ikke på jobb 1t før man skal hvis man har mistanke om at man kanskje ikke orker ,så sant noe ikke plutselig har tilkommet.
Det skal tross alt settes inn en annen person på vakta osv………men ja jeg syns det var litt vanskelig.

BLE SELVFØLGELIG FORT I MYE BEDRE FORM.
Men som sagt,det kunne jo også gått andre veien,man vet jo aldri med sikkerhet.

LETT FYSISK AKTIVITET.
Jeg er jo ikke personen som liker å ligge på sofaen hvis jeg kan unngå det og med det fantastiske været som vi hadde i dag var det ganske greit å komme seg ut selv om jeg var litt slapp og daff.SKITUR I LYSLØYPA PÅ BRUNES,SANNSYNLIGVIS DEN SISTE FOR SESONGEN.
I 10 varmegrader ,litt dårlig med snø(mye is) og strålende sol ,surra jeg rundt og rundt i lysløypa med PINK på øret i snaue 2 timer,helt uten å bruke krefter……..var bare for å komme meg ut liksom.

VM PÅ SKI ENKELSTART 10KM FRISTIL FOR KVINNER.
Dette er 1 av 4 øvelser jeg ønsker å se direkte.
Jeg var 99.9% sikker på at Johaug ville vinne som hun ville og ja jeg fikk rett til de grader.
54 sekunder foran nummer 2 med en løpstid på 23minutter ,det er en annen idrett verken mer eller mindre.
JA TIL BARE ENEKTSTART og jeg syns det er mye mer moro å følge med på som TV-seer også.
De andre kvinnene har definitivt en jobb å gjøre,treningsmessig,teknisk og mentalt………..må være flaut å få sølv og være nesten 1 minutt bak vinneren.

ETTER ET PAR TIMER PÅ ØYET(var jo tross alt syk) BLE JEG LITT RASTLØS.
Hva skulle jeg finne på da………prøve å gå opp Dokka da,det er jo en enkel fysisk aktivitet og samtidig får man frisk luft.
Og ja,det var helt greit det bortsett fra at det var jævla glatt med kun terrengsko og litt småskummelt ned igjen uten hodelykt.
(prøvde å finne en annen vei ned,men det var mye snø altfor mye og jeg tro igjennom)
Men vi som er oppvokst på 70-tallet har vært med på tøffere ting enn Dokka på glatta og i mørket 😜

DA FÅR EN ,TJA HØRE LITT PÅ MUSIKK DA OG FOR Å VÆRE PÅ DEN SIKRE SIDEN I FORHOLD TIL VIRUSER AG ANDRE BASSILUSKER FÅR EN PRØVE Å SPRITE SEG BÅDE UTVORTES OG INNVORTES 👌HA EN FIN KVELD OG ANGÅENDE VM I MORRA …….BOLSJUNOV VINNER OG SÅ HÅPER JEG PÅ SUKSESS FOR SUNDBY OG REGNER MED AT BÅDE HOLUND,KRUGER OG RØTHE KJEMPER OM SØLV OG BRONSE .