I DAG HAR DET IGJEN VÆRT EN STRÅLENDE SOMMER-DAG.
har sikkert skrevet dette før,men jeg elsker jo sol,sommer og mange varmegrader………og i dag har det vært nettopp en sånn dag……igjen 😉

Sandbrygga.

TO HARDE TRENINGSØKTER OG 5 TIMER PÅ STRANDA.
Dagen startet som den alltid gjør med at jeg våkner,heldigvis,så pleier jeg å vente ca 2 timer før jeg trener.

Så klokka 12 var jeg igang med dagen første økt,litt spent etter 5t på rulleski med en liten om ikke sprekk så en væskebalanse som kødda litt siste halvtimen.
Skulle ha løpeintervaller i motbakke på Øståsen.
Ble ei veldig bra økt selv om jeg sleit litt opp Dokka med stekende sol og en sliten kropp,men mye sitter i hue ,så når jeg bare fikk orden på det blei det ei knall-økt……..målet var jo å få høy puls,uten smerter i achilles…..og det funka 🙂ETTER DEN ØKTA VAR DET Å LEGGE SEG PÅ STRANDA……HELT HERLIG.
Som tidligere nevnt,ikke noen badenymfe men litt bading blir det jo……..solslikking derimot er jeg god på 😉

DAGENS ANDRE HARDØKT RETT FRA STRANDA.
Litt spent på den økta i utgangspunktet…….staking rulleski 6x5min med 1 min pause….
Spent fordi jeg følte meg litt surrete i hue etter timer på stranda og spent fordi jeg sliter litt med å få høy puls på staking.
Men alt gikk veldig bra og for første gang i mitt liv klarte jeg å pushe pulsen også i staking……hadde veldig flaks med været i og med at jeg hadde sterk motvind siste 3 draga.
Gikk med de rulleskia jeg har staka med i det siste,et par som triller noe dårligere enn Swenor og IDT,men som er vanvittig stødige og gode å stake på…..Elpex wasa 610.BADING PÅ POLLEN I VIKERSUND.
Som seg hør og bør på en sommerdag som i dag ble en en liten kvelds-dukkert på pollen.
Tipper det er nærmere 23 grader i vannet nå.

VÆRT VELDIG MYE BÅDE MENGDE OG HARD TRENING DE SISTE 3 UKENE,NÅ MÅ NOK KROPPEN HENTE SEG LITT INN.
Fra normalt 17-18 timer har de 3 siste ukene bestått av 24-25t pr uke og 6 hardøkter pr uke, og når man er snart 54år så går jo alt litt tregere i bl.a forhold til restitusjon ,så nå blir det noen dager med mindre trening og selv om jeg føler nå at «alt fungerer optimalt» så kan det lett bikke over hvis man fortsetter i samme stimen .

Så da får man gjøre som denne sangen ……i litt overført betydning da 😉