Man sier «livet blir hva man gjør det til» ..
Det er for mange og kanskje de fleste bare tull.


Jeg skal ikke klage eller påstå at jeg ikke har bestemt mitt eget liv,for selv om jeg også har hatt mine nedturer så går det jo tross alt bra.
Jeg trener som jeg vil,jobber som jeg vil,har 4 barn og isolert sett er jo det bra….og så er det jo noen ting som gjør at alt ikke er helt bra…..men meg om det.

Men så tenker jeg…..hva galt hadde faren min gjort som døde i en alder av 46,og hva galt hadde bestefaren min gjort som fikk kreft????
Livet er urettferdig…..ingen tvil om det.

Her om dagen snakket jeg med 2 personer som var rammet av kreft……..hva galt har de gjort????? Ingen verdens ting.
Jeg ble oppriktig lei meg når en person på min egen alder fortalte av vedkommende hadde kreft og måtte gjennomgå operasjon og så en cellegift-kur………faen asså ……ække sånn det skal være ;-(
Hva kan jeg gjøre liksom??? Eneste jeg kunne tilby var «at hvis vedkommende trengte å snakke med noen…..bare ring eller kom på døra eller hva som helst»
Og jeg sier det ikke bare for å si det,men jeg mener det………


Noen blir også født med ulike ryggsekker som de må slite med resten av livet……..noen blir født rusmisbrukere,noen har CP,noen utvikler psykiske lidelser som de ikke kan noe for og noen har kanskje hjertefeil som ikke blir oppdaget før det er for seint……..Nei LIVET ER URETTFERDIG.

Jeg kan klage over en skadet legg,en vondt rygg og sånne småtterier,men i det store og det hele er det en bagatell.
Men som en sa «alle sliter med sine problemer» ….joda det er riktig det,men man dauver jo ikke av en dårlig legg,eller at man har vondt i ryggen…….og jeg håper jo ikke at noen jeg kjenner dauver av kreft heller,det går sikkert bra til slutt,men den usikkerheten må være fryktelig……….jeg hadde sannsynligvis ikke taklet det……

SÅNN ER LIVET…..URETTFERDIG.

Dagen min i dag har jeg ihvertfall ingen ting å klage på,snarere tvert i mot…….har løpt 2 ganger,vært på jobb,handla julegaver og nå sitter jeg her og slapper av……muligens blir jeg sittende utover natta…….skal ikke på jobb før kl.2300 og før det skal jeg vel bare trene litt på ski…….

Ut over dette har jeg vel ikke så mye å tilføye fra mandag den 16 desember……kun 8 dager igjen til JUL og jeg sliter med å finne ut åssen jeg skal komme meg til Stavanger den 23…….Det sliter jeg med…….en bagatell,ja i det store og det hele,men for meg nå er dette alvorlig…….
Men men jeg er alltid positiv og har den filosofien at «alt ordner seg».
Men ordtaket «det går alltid et tog»……….det er ikke sant.

UNDER KAN SEES MINE 2 LØPETURER FRA I DAG…..OG SÅ LEGGER JEG TIL EN SANG SOM JEG LIKER VELDIG GODT OG HADDE ABSOLUTT IKKE SAGT NEI TIL EN DUETT MED MARION RAVEN 😉
Eller hadde vel ikke sagt nei uansett hva det skulle vært ………..Marion Raven er jo kul da 😉
Og til slutt en sang som omhandler nok det mange mennesker ønsker…..One Moment in time»

Men ærlig som alltid…..det er 3 ting som jeg alltid har drømt om…
1.Bli god idrettsutøver…..blei grei nok,men den tiden er forbi.Men jeg kommer nok aldri over at jeg ble skadet det året jeg hadde planlagt å bli skikkelig god……alle tester fysisk var positive ,men så var det de jævla prolabsene da…….jaja sånn gikk det….
2.Bli profesjonell danser ………blei aldri til at jeg prøvde og nå er jeg for «gammel og stiv»….men jeg syns det var litt kult når legenden Ingen Marie Holte sa for mange år siden at jeg burde vært turner/danser……..men som sagt ,det ble aldri noe av.
3.Å kunne synge ……..elsker å synge og hadde ikke sagt nei til sang-timer ,men det ligger litt langt inne å faktisk gjøre det 😉 men trua har jeg jo………har jo alltid trua på meg selv 😉