EN DAG HELT ETTER PLANEN ,BARE SYND LØPETUREN BLE ALENE.
Etter at jeg fikk «reka meg opp fra senga » sånn litt over 1000,satt jeg på opptak av langløpet i Tjekkia (Jizerska) og så på det før jeg dro på meg treningsklærne klar for en rolig løpetur.

ROLIG LØPETUR ALENE ER EN UTFORDRING.
Liker nok aller best å blir veldig sliten ,løpe litt halvhardt og kjenne på stivhet i beina i motbakker,men i dag bestemte jeg meg for å løpe like rolig som om jeg skulle løpt sammen med de jeg pleier å løpe med på søndager.
Og sta som jeg er klarte jeg å gjennomføre det,tok det helt med ro,stoppa og tok bilder og greier…….ikke måte på til å jeg kosa meg liksom 😜
Når jeg løp ut hadde jeg ingen planer hvor jeg skulle løpe,bare at jeg skulle være i bevegelse i minst 3-timer.
Det ble en fin runde.
Eneste jeg ikke var førnøyd med var skoa,men jeg visste vel det på forhånd…….får vanvittig vondt i forføttene av de terrengskoa på hardt underlag ,men hadde kanskje vært værre å sklidd på glatta og fått (som jeg da pleier) vondt i rygge/hoft,så litt smerte får en vel bare tåle.


MORSDAG,FASTELAVENSSØNDAG OG VALENTINSDAG.
Når man er singel og ikke spesielt glad i gjærbakst fikk det holde med morsdag ,så et besøk til muttern var jo på sin plass.
Kunne dratt en historie og bolle med krem fra nyttårsaften 2000 i Bærum,men tro vi lar den ligge 😂 bolla var ihvertfall ikke gjærbakst for å si det sånn (huttetu mye rart en har vært med på)
Men uansett hyggelig hos muttern da.

EN LITEN TUR PÅ JOBB SOM AVTALT FØR JEG SATT MEG NED Å FRISKET OPP GAMLE MINNER.
Fikk ei bok av moderen «Hokksund idrettslag gjennom 100år».

Og da stilte jeg med det spørsmålet»har vi i midtfylket hatt bedre langrennsløpere enn glansdagene til Hokksund?» svaret er NEI.

Ja vi har hatt Sondre Fossli i sprint,all ære til han og synd han måtte gi seg,vi har Helene Marie Fossesholm på vei opp.
Men det jeg kaller skikkelige langrennsløpere har vi ikke hatt siden storhetstiden til brødrene Holte.
Det var det høyt 02-opptak,mye teknikk,ekstremt mye kraft spesielt hos Geir og et humør som de færreste har (spesielt tenker jeg da på Thor Håkon)

Ikke bare hadde Hokksund Thor Håkon og Geir,men Oddivn Bakkene(opprinnelig fra Skrautvål),Arild Monsen(fra Molde,kort opptreden i Hokksund),Stein Zetterstrøm og Ole Gunnar Svendsen(riktignok fra Konnerud men representerte Hokksund i en liten periode) som alle bidro til stafettsukksess i NM og ikke minst Halvor Holte som dro i gang det hele sammen med sine 2 sønner og ble nummer 11 i NM stafett i 1976 når Halvor var 44år og Geir(16) og T.H(17) .
Geir,Thor Håkon,Arild og Oddvin var jo også av ypperste klasse ikke bare i Norge men også på verdensbasis .


Var bare et artig tilbakeblikk fra en svunnen tid

NY UKE STÅR FOR DØREN ,SÅ FÅR VI SE HVORDAN DEN BÆRER I VEI .

HÅPER IHVERTFALL DAGEN I DAG IKKE VAR MIN SISTE OPPTREDEN SOM FOR HAN SOM SYNGER (se video).

HA EN FIN KVELD ,NATT OG NY UKE.