IKKE ALLE TING JEG HAR GJORT TÅLER «DAGENS LYS» MEN DE FLESTE ER TROSS ALT USKYLDIGE SELV OM NOEN BEVEGER SEG PÅ KANTEN.
Dagens stunt var kanskje ikke det smarteste når jeg med en liten forkjølelse løp siste 8-minuttersdraget i bar overkropp i 3 varmegrader.
Men skulle jeg bli syk har det nok mer med at jeg i det hele tatt løp intervall i dag enn at jeg tok av meg på overkroppen i 8min.
Rakk dessverre ikke å ta av meg buksa og løpe naken 😜,men når noen foreslo isbading,sa jeg nei » er jo tross alt ikke gæren» 😂😂

trenger visst en overhalling med barberhøvlen ser jeg .

ELLERS HAR DET IKKE SKJEDD SÅ MYE.
Dro en tur til Vikersund etter treninga og hadde flaks og fikk slått av en lengre prat før jeg tok en tur til søstra i et par timer.
Noe må en jo finne på.

Kjenner jo litt på det faktumet at ungene har vinterferie og for første gang er jeg ikke sammen med dem pga denna jævla coronaen.


Har vel ikke planlagt noen flere stunt i kveld,får riktignok snart besøk og mulig det kan kalles et stunt men vi lar det ligge .

DAGENS TRENING ,DEN VANLIGE LØRDAGSØKTA MED EN GJENG SOM LIKER Å LØPE.
I dag var vi vel 9 om jeg ikke tar feil,været var fint og formen var grei bortsett fra litt tungpusta pga lett forkjøelse.

Trena deretter ca 55min. styrke mens jeg så på VM på ski i opptak.
Og for meg var det flott at medaljene gikk til de med høyest O2,jeg hater når spurtkanoner vinner fordi ingen tør å ta ansvar å riste de av seg.
Sier det rett ut….hadde Klæbo eller Iversen vinni i dag hadde jeg blitt grinete,de skal ikke vinne distanserenn ,på damesiden var jo gullet i boks før start,alle vet jo at Johaug rister alle av seg hvis løypene er moderat harde.
Så Johaug og Bolusjonov gjorde dagens VM til en glede for en som liker langrenn 👍👌

Så var det jo fint at kvinnene endelig fikk delta i kombinert VM selv om min begeistring for den sporten er laber,men for de som driver med det er det viktig med likestilling og at Norge tok alle medaljene gjorde forøvrig ingen ting,selv om jeg syns litt synd på hun som er foregangskvinnen for at de nå får delta i VM ,Tara Geraghty-Moats (som forøverig slo vinneren med 1minutt på 5km i langrennet i dag,det er vanvittig mye)

Vet det har vært et hopprenn også,men jeg bryr meg ikke …..sorry men alle rare kompensasjonsregler i en utendørsidrett er helt tåpelig.
HA EN FIN LØRDAGSKVELD ,HER BLIR DET GARANTERT BRA ,GODT FELLESTRENINGA IKKE STARTER FØR KLOKKA 13 I MORRA😉