JEG HAR ALDRI PROBLEMER MED Å KOMME MEG UT PÅ TRENING.
Men noen ganger kan det være kjekt å trene sammen med andre,spesielt på søndager ,og for all del,det mangler ikke på tilbud.

Men med min jobb så blir det vanskelig mange ganger å få det til…….normalt sett kan jeg sjelden trene før klokka 12 (noen ganger hvis jeg drar rett fra jobb 10.30)

I dag hadde jeg flere muligheter ,men etter 20t på jobb og ikke hjemme før kl.11 så trenger jeg litt tid før jeg drar på meg treningstøyet.
Det var tilbud om intervall klokka 9…….det gikk jo ikke……langtur kl.10….det gikk ikke ,rulleskitur kl.10…..det gikk ikke.
Forresten når det gjelder rulleski liker jeg best å trene alene,bare så det er sagt ….har noe med rulleskihjul og lengde på turene å gjøre .

Så da var valget….løpe en langtur alene som jeg akkurat i disse dager syns er litt kjedelig ,eller ta kontakt med noen som jeg veit ikke er så avhengig av å komme seg ut «før sola står opp».

Så da gjorde jeg det siste,noe jeg egentlig har tenkt på lenge men fordi det er en dame er man litt mer reservert for å spørre samt at hun sikkert tror hun løper altfor sakte……men i 2020 er jeg ikke så opptatt av hvor fort det går……..bare jeg blir svett så er det ikke så farlig 😉


Så da blir det langtur med hodelykt kl.1830 fordi det passet best for henne,så bra …..for meg spiller tidspunkt ingen ting ,bare jeg rekker jobben klokka 23 jeg så……….


Ikke noe galt med folk som må tidlig ut å trene på søndager,det kan ha mange årsaker.
Men noen ganger kunne de ventet 1 time til jeg var klar syns jeg 😉 Ihvertfall folk som ikke har andre å tenke på enn seg selv……..der fikk dere den 😉

Men blir dagens tur en suksess kan det jo gjøres flere ganger,så kan jeg kanskje bidra med noen råd om trening og tempo på langturer og andre treningsturer til en ultra-løper.
Som jeg sier «artig å kunne bidra med kunnskap på noe jeg har peiling på ovenfor folk som har fremtiden foran seg,for meg blir det å leve på gamle minner og håpe på mirakler «

Synd det ikke fantes ultra-løp når jeg var ung ,den gang en kunne løpe timesvis i høyt tempo ,tror det hadde passet meg veldig bra for etter mange års løpeturer timesvis i ryggen på bl.a Kristen Aaby uten verken mat eller drikke så var 3-4timer nærmest i konkurransefart null problem .
Men men sånne løp fantes ikke før,alt har sin tid .


HA EN FORTSATT FIN SØNDAG MED ELLER UTEN JOGGESKO.