Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare kunne driti i alt som skjer rundt omkring i Norge og bare konsentrert meg om meg selv,ungene,trening og jobb.
Men jeg blir så jævla irritert på så mye og bekymret over mye at jeg noen ganger blir sliten i hue……
Hvorfor ser ikke alle folk det samme som meg?

Hvorfor i helvete går det ikke an for alle mennesker å gjøre det beste ut av ting slik at alle får like muligheter i detta landet?

Hvorfor skal vanlige folk bli behandlet langt dårligere enn statsansatte i lederstillinger?
Eks…….Jobber du på Rema og blitt tatt for butikktyveri,mister du jobber …….og det som fører med………..Er du statsansatt i NAV eller andre statlige etater og ødelegger livene til mange mennesker,da skjer det ikke en dritt og skulle vedkommende miste jobben kan en være trygg på at det blir med en «fallskjerm» på x-ant millioner i flere år fremover……..
Er du politiansatt og blir dømt for pedofili,da får en beholde jobben……men skal et vanlig menneske søke om jobb i en barnehage e.l kreves det plettfri vandel…….Hvor faen er logikken????? Er ikke politifolk mennesker vi skal kunne stole på i enhver situasjon?

Hvorfor i hælvete klarer ikke Erna Solberg,Bern Høie og de andre i regjeringen å opptre ærlige og fornuftige?

Ærlighet er jo noe alle kan klare……fornuft derimot har noe med IQ å gjøre….

Dagens regjering gjør alt mye værre for de som fra før av har det vanskelig……..t.o.m Høyre og Fremskrittsparti -folk må jo klare å se det……….
Hva KrF og Venstrefolk ser veit jeg ikke,de er vel mest opptatt av glorien over å få styre landet……..KrF i Norge i dag,er den største Judas vi noen gang har sett…..taler med bibelen i hånden ,men opptrer stikk motsatt.
Og Venstre????? hva er det??? de sier en ting og gjør noe annet…..både i regjering og på kommunalt nivå…….spesielle typer mennesker tydeligvis…..egen rase kanskje….hvem vet?
Men nå er begge under sperregrensa og fortsett gjerne å bli der ……….ut av Norsk politikk og ta gjerne med dere flere småpartier som ikke gjør annet enn å lage kaos…..


Blir sagt at Norge er det mest korrupte land i Europa og det ser faktisk sånn ut når vi ser på NAV saken og endel andre ting …..og NAV saken skal jeg garantere er toppen av et isfjell uten sidestykke hvor vanlige mennesker har blitt påført urettmessige utgifter ,fengselsstraffer og ikke minst psykiske vansker og dessverre også med døden til følge……

Mange har skodd seg på Ari Behn`s selvmord,men at regjeringen gjør det synes jeg er ille……det viser vel bare hvor menneskesynet til de folka ligger.
Bert Høie,står frem å sier at de gir 10-millioner til hjelpetelefoner……..Hvorfor gjør han det????
Hvis han og resten av regjeringen tror det er til hjelp …….ja da bør de gå litt inn i materien når det gjelder psykiatri i Norge.
Men HALLO,de ække intressert……det er jo der det ligger……
De gjør dette jo kun for å klå til seg velgere som «sluker alt rått».
Sorry,men det er den mest logiske forklaringen.

Det finnes ikke behandlingsplasser til de som ringer hjelpetelefonen.……DET ER REALITETEN……..IKKE ENGANG PSYKOLOGHJELP VIL DE FÅ UTEN Å MÅTTE VENTE MINST 2 MND…..og da har vel mange allerede sagt «takk og farvel».
Da er det bedre å «ringe en venn» som kjenner deg,hjelpetelefonene vil ikke ha annen funksjon enn «noen å snakke med»,en venn kan kanskje forstå…….
Det er faktisk forskjell på å si at en forstår og faktisk forstå……..

Ikke rart jeg blir sliten oppi hue når jeg i tillegg har 4 unger 500 km vekke,innimellom litt dårlig råd og ikke bil……..
Men heldigvis trenger jeg verken Hjelpetelefonen eller psykolog.SELV OM NOEN GANGER DET ER GREIT Å HA NOEN Å SNAKKE MED .

Men det var nest før,når jeg så at det var planer om kunstgressbane på Skredsvikmoen.
…..ærre mulig liksom…….jeg blir helt matt og gidder ikke å engansjere meg noe utover det jeg nå sier.
Det idretten trenger i Modum,foruten den planlagte motor-cross-banen er en ny flerbrukshall med utgangspunkt i håndball .
Det er nok ledig kapasitet på fotballbanene rundt omkring i Modum sånn at en ny bane er totalt unødvendig ……….og kunstgress ………for dårlige mannfolk på 4- 5 divisjons nivå?????Hallo «wake up». Kunstgressbaner er det nok av……..
Ferdig snakka.
Skal man lage noe nytt bør alt samles på ett sted og da er Furumo det eneste alternativ mht beliggenheten.


STAVANGER.

GANDSFJORDEN

UT over all irritasjon har jeg faktisk klart å følge litt med på andre ting også…….Glad for at jeg har TV-Vest Rogaland så jeg får fulgt med på «ting og tang» i området hvor ungene bor.….og foruten den frykta flommen i bl.a Vågen i Stavanger så jeg at Sandnes Ulf hadde fått ny arena hvor bl.a Wang Toppidrett hadde flyttet inn…..det er jo kult……

Det bygges en VELODROM på Sola,med tilknytning til Sola V.G skole …….meg bekjent finnes det ikke Velodrom i Norge pr i dag…….så kanskje på tide at noen tar opp arven etter Knut Knudsen 😉

Og Ryfast-tunnellen ble åpnet …tja var det rett før nyttår? Men det er jo også bra og gjør jo at folk som bor i Strand-kommune og jobber i Stavanger,Sola ,Sandnes-områdene vil få betydelig kortere vei tidsmessig……….og for folk flest betyr jo dette ,kortere kjøretid om en kommer fra Hjelmeland eller Sola og skal «under Gandsfjorden».


Det som ikke er så kult er kriminaliteten blant, spesielt unge jente-gjenger.…..og hvorfor «bruke silkehanser» som politi og andre gjør i den saken???? Jaja de får bruke de midlene de kan ,men det er ihvertfall bekymringsverdig………både bruken av maktmidler og det faktum at det er kriminelle jente-gjenger i veldig ung alder.