Etter en veldig flott vinterdag på søndag kom møkkaværet inn over Modum i løpet av natta.
Når jeg la meg for å sove på jobb litt over kl.0400 regnet det,mens 3 timer senere snødde det ganske mye.
«Yes» tenker man da……..skikkelig vinter og det begynner å svirre oppi hue «kanskje kan jeg gå på ski i kveld» alltid kjekt å gå på ski,men jeg stresser ikke noe med det lenger.


Men når man så ser på gradestokken og opptager at det er pluss 2 grader,da skjønner man hvor dette bærer hen…….først masse snø……så sludd og nå klokka 1930 er det mest regn.
Sørpe,sørpe og atter sørpe…….for et møkkavær 🙁
Dagen i dag har ihvertfall vært helt ok for min del,tross det dårlige været.
Var trøtt,sulten og sliten når jeg tok på meg trenings -klærne på jobb i dag og tenkte «jeg løper bare de 5km hjem….får heller løpe en tur senere i dag»
Men så er det noe som heter ENDORFINER,de er kjekke,veldig kjekke, så etter 5min løping var jeg liksom fri for tretthet,sult og utmattelse……så da løp jeg like så godt 15km i snømengder fra 3 til 20cm…..kult det 😉I kveld ble det Gym2000……litt planmessig styrke egentlig ……hmmm nesten så jeg begynner å bli litt seriøs…….det ække bra ,eller ?????? Uansett viktig å være klar til sommeren 🙂 sommerkroppen ………..


Da er det vel kvelden her…..skal man gjøre da tro ???
Kommer meg vel uansett ikkei seng før kl.3………problemet er at jeg må på jobb til 9 i morra tidlig…..det er tidlig det…..fryktelig tidlig for en som trives best om natta 😉 Men alt går