Skal ikke skrive så mye om irritasjonen,men den gjorde ihvertfall til at den søvnen jeg burde hatt i dag uteble.
Kom hjem fra jobb ca kl.1200 og var egentlig klar for senga,men irritasjonen over Modum kommune og Arrangøren av RAW AIR i Vikersundbakken var så stor at jeg ikke klarte å slappe av.
Skal ikke skrive så mye om dette her,bortsett fra at vedtaket som kommunen gjorde i går var helt feil og kan i verste fall få fatale følger.
Jeg blir redd på vegne av venner og bekjente som er i risikogruppen når det gjelder coronaviruset,samtidig som jeg ser at dette kan få fatale følger for samtlige institusjoner i Modum kommune i nær fremtid når Kommunen ikke tar dette på alvor………..SÅ FUCK MODUM KOMMUNE OG RAW AIR,JEG BLIR KVALM.
TRENING.
Planen var i utgangspunktet å ikke gå på ski i dag,men løpe på beina……..og det ble gjort,men må vel innrømme at hadde det vært skiføre i lysløypa hadde jeg nok gått et par timer for det var knallvær i dag…..men snøen har delvis forsvunnet så da ble det løping da 😉 Sikkert det beste for form,rygg osv ,men du veit…..kjekt å gå på ski 😉 men sannheten er at løping er mye mer effektiv trening rent kondisjonsmessig,men skigåing har endel andre anspekter som er bra for helsa som løping ikke har………så litt av hvert er sikkert det mest optimale for oss mosjonister 😉

Mosjonist?? ja det er vel dessverre det jeg er,men jeg hater det ordet .Etter løpeturen ble det Gym2000 …..kombinasjon jobb og egentrening(1t18min).
Kjekt på Gym2000,merker at jeg har blitt vesentlig sterkere siste 2mnd etter at jeg satt styrketreninga i system……….systemer er veldig bra,jeg elsker planer og systemer 😉 …….og så er det kjekt på gym2000 fordi man har muligheten til å skravle litt med folk man normalt ikke snakker med men som man på sett og vis tror man kjenner ………

FRI FRA JOBB TIL I MORRA KVELD
For meg kan jeg like godt være på jobb som å være hjemme,skjer jo ikke så mye her …….litt kjedelig egentlig,men nytter jo ikke å være på jobb hele tia heller, da hadde vel arbeidstilsynet steila 😉 .
Men ærlig talt ,som jeg og en arbeidskollega fastslo i går kveld,vi har verdens beste jobb ,kjekt å være på jobb både seint og tidlig,men man trenger litt tid hjemme også og litt ekstra søvn noen ganger 😉