Høydalsmo på vei hjem til stavanger.

NOK EN FREIE MED UNGENE ER OVER .
Som de siste gangene er det de 2 yngste som gidder å dra på ferie til meg,forståelig nok ,de eldste er tross alt i den alderen hvor andre ting er mer spennende.
Og jeg tror både de og jeg har hatt en bra ferie.
Bilturen er vel kanskje det som er minst morsomt,men de er vant til det og det går helt fint uten noe som helst klaging.


KJØRETUR HJEM SKAPTE LITT PROBLEMER.
Vel fremme på Høydalsmo,hvor vi har nærmest fast middags-stopp når vi kjører Stavanger-Modum /Modum – Stavanger,satt vi oss i bilen for å kjøre de siste 3.5t til Stavanger.
Så lett ble det ikke…….både RV 38 og 45 var stengt,dvs vi kunne ikke kjøre Høydalsmo-Dalen,ikke snu og kjøre Kviteseid og heller ikke via Åmot(Vinje),neida vi måtte om Hovden…….ca 8mil omvei.

Telemark er et fint fylke,kanskje Norges fineste,men akkurat i går(søndag) var liksom planen å komme fortest mulig til Stavanger. 80km omvei er jo en knapp time,men det er stor forskjell på 6 og 7 timer i bil for små barn.
Det var fine veier å kjøre på men det var liksom ikke dette jeg hadde sett for meg ,og for meg som ikke har DAB-radio kan jeg spare meg for Vest Telemark lokalradio …….noe så traust. Enten er det bingo-annonser, andakt og bibelvers,eller så er det trekkspillmusikk eller Odd Nordstoga,og sistnevnte må gjerne synge om bestefaren sin og grisen så mye han vil for meg,men det ække akkurat min musikk for å si det mildt 😉 Så det ble en stille tur med 2 barn som etter hvert sov en times-tid……..
HJEMTUREN I DAG…….NOK EN NY VEI JEG ALDRI HADDE KJØRT.
Hjemturen i dag gikk veldig fint(siden det ikke var noen UP å se).
5t45min med 2 stopp og omvei via Åmot(Vinje) Stavanger – Geithus er jo innafor.
Egentlig litt usikker på om det i det hele tatt var noen omvei fra Dalen – Åmot – Høydalsmo i forhold til den vanlige veien Dalen – Høydalsmo.
Jo i antall km er det omvei,men det gikk jo radig………

2 DAGERS SISTE TRENINGSØKTER.
På søndag før avreise tok jeg bare en joggetur ,
Hadde veldig vondt i ei hoft etter Furumomila og uten at jeg skal utdype det noe mer kommer det av en fot som jeg alltid har pronert veldig med,altså tråkket innover når jeg lander på hele foten, og i 2020 er jeg for dårlig trent til å løpe på tærne sånn som i «gamledager» så blir det vondt da………


I DAG HALVHARD LØPETUR I STAVANGER.
I fint vær og vindstille.

DA FÅR EN SNART KOMME SEG PÅ JOBB VEL VITENDE OM AT «NATTEN ER ENNU UNG»