JEG ER SÅ HELDIG OG STORT SETT HA MULIGHET TIL Å TRENE PÅ DAGTID.
Kun få dager i løpet av en måned at jeg jobber på dagtid ,så jeg skal ikke klage for det har jeg ingen grunn til.

PRØVE MEG MED 2 ØKTER I DAG,EN PÅ SKI OG EN MED JOGGESKO.
Planen for helga er jo intervall med joggesko i morra og langtur med joggesko på søndag ,så siden jeg ikke har løpt siden søndag tok jeg en liten joggetur i kveld,for å få beina litt lettere etter mye ski og for å teste ryggen om jeg kan gjennomføre planene i helgen.

Valgt å drøye behandling hos kiropraktor og heller drive egenmassasje,tøyninger og manipulasjon.
Klarer jo selvfølgelig ikke å manipulere meg selv på samme måte som kiropraktor ,men noe klarer man 👌 Klarer kanskje å manipulere hode ,det kan være en fordel noen ganger 😉


DAGENS SKITUR.
Blir litt pirra noen ganger av noen stravasegmenter ,og i dag uansett føre, MÅTTE jeg ta tilbake årets rekord inn til Abelone 😂 og jeg ble veldig overrasket over meg selv at jeg kun var halvminuttet bak «all time rekorden» som jeg selv har med skøyteski på grovkorna glimrende føre.
I dag var det trått,feste var litt ymse og jeg har jo de skiene jeg har, som ikke har sett en slipemaskin på 15år og som ser ut som de er mer brukt på grus enn på snø .
Så da var dagen redda 😜
MEN MAN KJENNER AT MAN LEVER NÅR MAN FYKER OPP BAKKENE I 15MINUS,KULDA SLÅR I MOT EN PÅ MYRENE, MAN MISTER PUSTEN,HELE KROPPEN ER FULLSTENDIG STIV OG DET ER NEST FØR MAN GÅR I BAKKEN.
Men det verste er at det er akkurat sånt jeg liker ,jeg simpelthen elsker det på samme måte som jeg elsker de lange turene uten mat og drikke hvor jeg siste timen er helt surrete i hue …….DET ER DA MAN KJENNER AT MAN LEVER.

Så jeg skulle ønske jeg var 29 igjen når O2-opptaket var på topp og kroppen kunne utføre de mest utenkelige «perverse» treningsøktene og konkurransene.


DAGENS JOGGETUR.
Forsiktig tur,gikk helt greit men ei massøse på ryggstrekkeren hadde ikke vært å forakte kjenner jeg,jaja kunne godt tatt hele kroppen for den saks skyld…….da hadde det blitt happy ending (på muskulaturen asså ) blir så lett misforstått 😜

ELLERS SKJER DET JO IKKE SÅ MYE ,MEN MEN SÅNN ER DET I DISSE VIRUS-TIDER.
Stadig nye muterte virus på gang.
Regner med at jeg går fri ,visstnok både blodtype og immunforsvar med meg så tenker ikke på det i det hele tatt ,men man må jo tenke på andre og da forholde seg til de retningslinjer som til enhver tid blir gitt.

HA EN FIN HELG .