FRA LØRDAGEN JOGGETUR MED GUNNAR OG MARIANNE.

FRA Å TRENE 30 TIMER FORRIGE UKE BLE DET KUN 13 DENNE UKA,OG DET GIR GOD FORM SÅ LENGE MAN HOLDER SEG MEST MULIG TIL JOGGESKO.
Kvalitet fremfor kvantitet.

Muttern spurte i dag»trener du bare sammen med damer du?» .
Måtte jo bortforklare meg litt da 😉


Men jeg gjør jo ikke det….trener med de som er tilgjengelige og som JEG syns er moro å trene sammen med,så at jeg har hatt 6 løpeturer med Benedicte Solvin siste 9 dagene er jo fordi hun er tilgjengelig ,hyggelig å trene sammen med og kan matche meg litt på mange løpetreninger.
Og vi har faktisk et opplegg mandag også ……..veldig fint for meg og håper og tror også for henne.DAGENS TRENINGSTUR VAR AV DEN KORTE ROLIGE SLAGET.
Med Marielle Fosnæs Birkeland og Benedicte Solvin.
Typisk «skravletur»,veldig hyggelig.


ELLERS HAR DAGEN BESTÅTT AV BADING,SOLIG OG FOTBALL.
Godt vann i Tyrifjorden,litt mye skyer og vind etter min smak ,men det ble litt bading på meg og MYE på Seline,Sølve stod over og det er helt greit.FOTBALL EM-FINALE DERIMOT,DER VAR SØLVE HELT MED.
Og han hadde som alltid helt rett…….keeperen til Italia(22år) som var fast førstekeeper for Milan i en alder av 17år kom til å avgjøre finalen under straffespark-konnkurransen.,heldigvis spør du meg for jeg syns det er en tragedie at England etter kun å ha møtt B-nasjoner ,kommer til en finale i et mesterskap.

Men uansett Italia vant fortjent og hvis sønn har rett ,så bruke Italia samtlige spillere under dette EM bortsett fra 3-keeperen som visstnok spiller til daglig i Napoli (dette har jeg ikke sjekket,men sier Sølve det, så pleier det å stemme)JEG FIKK RETT……..ITALIA VAR EM`S DESIDERT BESTE LAG,MEN HOLDT PÅ Å ROTE DET BORT MOT SPANIA,MEN I FINALEN VAR DET INGEN TVIL……..DE BESTE SEIRER TIL SLUTT

Etter mitt syn ,Italias beste spiller.


DA ER VI KLARE FOR EN NY UKE,FORHÅPENTLIGVIS MED BLODIGE VARMEGRADER OG MYE SOL .HA EN FIN MANDAG .

NOEN MÅ NOK PÅ JOBB OG TENKER MULIGEN SÅNN HER…….selv om det er skole man synger om her 😉

JEG DERIMOT SKAL UT PÅ EN HARDØKT MED DE YNGRE OG MÅ LATE SOM JEG ER ,MULIGENS 22 😉
Men det har jeg ingen problemer med 👌 heldigvis.

GOD NATT OG HA EN FIN SOMMERDAG MANDAG 12 JULI.