Uten å nevne navn (Mariell Berg) så har jeg ei på jobb som driver å sniker bilen sin inn i et lite smutthull ,så utpå dagen etter å ha ordnet noe i Vikersund tenkte jeg «det er jo smart ,da står frontruta under tak og jeg slipper å skrape snø og is».

Jeg kjører inn og bilen står egentlig ok plassert,eneste problemet er at jeg ikke kommer ut av døra pga en stolpe.
Så da rygger jeg selvfølgelig tilbake og ………som bildet viser,den fordømte stolpen 🙈
Men men etterpå stod bilen helt flott,jeg kom ut av døra og slapp å skrape is når jeg var ferdig på jobb 👍 og litt gaffateip så var speilet «fiksa» 😉

ETTER JOBB HADDE JEG EI VANVITTIG BRA TRENINGSØKT.
I håp om at jeg fikk besøk i kveld dro jeg rett ut på ei treningsøkt.
La det ut på ei sånn «treningsgruppe-side» på facebook om at jeg skulle løpe der og der og at det sikkert gikk smått p.g.a føreforholdene .

Med 2t forvarsel regnet jeg vel ikke med at noen ble med,og det skal jeg være glad for,for i det jeg kler på meg treningstøyet på jobb «klikker det i hue» og noe sa meg «løp så fort du klarer opp og ned uansett forhold».

Så sånn ble det ,og formen var usedvanlig bra og ja det var småglatt og subbete ,men når det «klikker oppi hue mitt» treningsmessig ,da driter jeg oppi alt for på veien ned mistet jeg lyset på hodelykte(hadde glemt å lade) ,men hva gjordet det?
Ingen ting ,bare lot det stå til i mørket og det gikk helt fint det.
Godt det var snø i så måte for det lyser tross alt litt opp.

Oppover gikk det veldig lett,hadde lyst hele tiden til å løpe fortere og prøvde stadig vekk men det var litt for dårlig feste under skoa,ikke mye men akkurat nok til at man ikke kunne løpe maks liksom.
Men herregud for ei kul økt 🏃‍♂️👍

Hadde glemt pulsbeltet så veit egentlig ikke hvor høy den var,men den kjentes ikke veldig høy ….

Fra starten opp mot hoppsenteret.

RESTEN AV KVELDEN SKAL JEG IKKE SI NOE OM.
Men det jeg vet er at jeg snart skal legge meg ,om 1t eller 4 😂

HA EN FIN NATT.