Detta innlegget er såpass åpent og ærlig at noen nok ikke tåler å lese det ,men kanskje bør de fleste lese det for jeg er sikker på at jeg ikke er alene om nettopp dette,ikke akkurat direkte men for de som klarer å lese litt mellom linjene…….

De 3 siste mnd for meg vært «ny dag nye bekymringer»
Nei,jeg bekymrer meg ikke over meg selv ,det har jeg gitt opp forlengst,hehe……..bortsett fra at jeg ikke har bil og er lite mobil(men det er min egen feil,økonomisk surrehue kalles det) men klart det gjør jo ikke ting bedre,og for å være helt ærlig så gjør det ting bare 10 ganger værre.
Jeg kan ikke dra på sparket til Stavanger,jeg kan ikke kjøre rundt å treffe folk……sånne ting .

Men nok om det.
Bekymringene mine går i forhold til andre personer og hvordan jeg evt skal kunne bidra til at de får det bedre,men hele tia har jeg valget «gi faen eller prøve det jeg kan»
Jeg velger det siste selv om det da medfører masse drama og rett og slett får negative konsekvenser for meg i forhold til lite søvn,dårlig kosthold og litt mye CH3OH,men jeg satser på at det er i en kort periode……kanskje 1 år ,hvem vet???

Er 3 spørsmål som er avgjørende å ha svar på og gjennomføre hvis livet er slitsomt og en ønsker forandringer.
1.Hva ønsker du med livet ditt?
2.Hva må du gjøre for å få det til?
3:Hvilke personer kan bidra til at du skal få dette til?

og det siste handler ikke om hvem som skal vaske gulv,lage mat og alle andre praktiske ting,men hvem som kan støtte en psykisk ,altså hvem man kan stole på.
Og så er det sånn at noen personer må en faktisk kvitte seg med,og det er jeg ganske tydelig på når jeg ser at noen ikke er bra for den/de jeg ønsker å hjelpe.

Heldigvis er jeg i god fysisk form,må jo si jeg er det når jeg uten frokost spenner på meg rulleskia og staker 107kilometer 😉, og relativt oppegående psykisk og elsker jo å være i god form,så treninga gjør at jeg står oppreist i dag.
SOM EN SA TIL MEG PÅ ÅMOTSENTRET HER OM DAGEN «DU MÅ VÆRE I JÆVLA GOD FORM» Ja klart jeg er det når jeg har trent daglig siden jeg var liten ,uten opphold.

Og litt smart er jeg vel også ,da jeg innså at jeg kanskje var i ferd med å få større problemer enn jeg trengte…….da meldte jeg meg på i noen løp for å ha noe å trene mot .
For selv om jeg uansett hadde trent 1-2 ganger om dagen,så gjør MÅL noe meg hue ditt.
Men jeg måtte jo senke ambisjonsnivået og ikke tenke på at jeg har løpt vesentlig fortere før eller gått fortere på ski/rulleski og det skal jeg fortelle at ikke er så enkelt som mange tror,det er faktisk vanskelig å godta.

Heldigvis har jeg 2 jobber også som jeg trives veldig godt i og det hjelper jo og tror vel at de jobbene passer meg veldig godt og at både jeg og de jeg jobber med trives sammen.

Målet mitt er uansett å hjelpe noen jeg er glad i ……..sånn er det bare .
Det største spørsmålet er……..er vedkommende mottakelig …….det får tiden vise….

Nei nå får jeg ta meg en treningstur …….rulleski står på programmet i dag ,rolig staking ,hvor lenge vet jeg ikke men kanskje 50km? med Whitney Hudson på øret og drømme seg bort i gamle bragder 😉 med one moment in time 😉
Også blir det sikkert noe Meat Loaf også og kanskje Queen,men Queen passer best til treninger når man er litt gira 😉