JEG TØR PÅSTÅ AT JEG IKKE HAR VÆRT I BEDRE FORM VERKEN FYSISK ELLER PSYKISK SIDEN 2006.
Og det takket være 2 akuttinnleggelser på Ringerike sykehus.
Folk får si hva de vil om Norsk helsevesen,men jeg har bare positivt å si.
Etter at jeg ble medisinert går ting bare oppover 🙂
Gjenstår riktignok en liten bit(medisiner for lavt stoffskifte) ,men det ordner seg nok det også i løpet av 3 ukers tid 😉
DAGEN I DAG.
Folk har vel forstått det at for meg er det viktig å være i god fysisk form og ja det betyr egentlig alt for når jeg er i god fysisk form er jeg også god på alle andre områder som er viktige….jobb…..familie…..barn osv…….
Jeg skal ikke skryte på meg at jeg i dag løper like fort som for 14år siden….det gjør jeg absolutt ikke….men alt går like lett som for 14år siden og løpsformen er på vei opp med stormskritt uten tvil.Startet dagen med en rulleskitur 31km.…en helt grei en og når gjennomsnittsfarten er på 3.05min/km viser det at formen er god.
Skal sies at jeg tok litt i den siste halvtimen…..men alikevel 😉Dagens andre treningsøkt var jo bare gøy……intervall løping med 7 andre i Modum Runners.…….fremdeles løper jeg etter pulsklokka men merker at løps-steget blir bedre for hver gang jeg løper «fort» og når det er 25 grader er det jo bare en lek selv om man blir jævla tørr i kjeften 😉BADING OG SOLING.
Mellom treningsøktene prøvde jeg det jeg egentlig liker best om sommeren utenom treningen…..nemlig soling og bading.
Ja jeg bada en gang…..men fy hvor kaldt vannet er…..kan neppe være mer enn 13 grader.


DA KAN JEG MED GOD SAMVITTIGHET RESTITUERE MEG MED EN PAR ØL.
ØL er faktisk ikke så ille som mange vil ha det til….mye sunnere enn brus f.eks……..ihvertfall hvis man holder seg til 2-3 😉

HA EN FLOTT KVELD I SOMMERVARMEN.