OPPDATERING PÅ ALKOHOL OG PILLER….DVS RUS….
Hvor skal jeg begynne?
Årsaken til at jeg var i ferd med å få et rusproblem er nok et sammensurr av flere ting.

Jeg har gitt meg som langrennsløper og får ikke den «rusen» jeg fikk ved å gå langrenn……..nok noen som ikke skjønner dette,men ser man på historien er det mange idrettsutøvere som har fått problemer med rus etter endt karriere……kan nevne de mest kjente Henry Rono,Sonja Henie,Thorbjørn Løkken og så finnes det hundrevis av andre…..grunnene er selvfølgelig ulike ,men jeg tipper mange har opplevd det samme som meg både med den manglende rusen en fikk ved å konkurrere,oppmerksomheten man fikk og tilgangen til mange ting.

Lysten på å «ha det litt moro» i form av sex,drugs and rock`n roll

En annen ting er at jeg føler meg ,hva skal jeg si,alene…..er det riktig ord…….kanskje ikke helt,men jeg er uten bil og er ikke så mobil som jeg skulle ønske jeg var og blir ofte sittende hjemme alene og er det en ting jeg hater er det å være hjemme alene………absolutt det verste jeg vet er å være hjemme alene.
Så var det jo det at jeg kom i kontakt med ei som jeg fikk følelser for og fremdeles har følelser for(uten at jeg har noe håp om et forhold) og med all respekt så har hun bl.a problemer med alkohol ,og det har jeg visst hele tiden…..og når sant skal sies er vel det noe alle veit……….men åssen skal jeg si detta…….hmmmm……….hun er den personen jeg nok har hatt de dypeste samtalene med og den personen som jeg har hatt det mest moro sammen med,og ja det var moro å feste med henne.
Og egentlig er hun en oppegående fantastisk person når hun er på sitt beste.

Dette var de 4 viktigste tingene til at jeg nok var i ferd med å få et problem.
MEN ALT VAR TIL SYVENDE OG SIST MITT VALG
,SÅ JEG VIL IKKE HØRE NOEN SIER NOE ANNET.

I dag koker jeg det ned til det at jeg ikke har bil og det er sannheten.
Det er et sant helvete…….alt tar lengre tid,alt må planlegges til minste detalj og jeg får ikke gjort mer enn 20% av det jeg har lyst til.
Med bil kunne jeg stikki til ungene mine mye oftere enn jeg kan nå…...med bil kunne jeg besøkt folk,jeg hadde brukt 5 ganger så kort tid til og fra jobb,jeg kunne gjort masse mer enn nå,jeg kunne gått på ski andre steder enn i lysløypa på Brunes og jeg kunne t.o.m gått skirenn, for økonomien er nå ganske bra,men ikke bra nok til at jeg kan betale en bil pluss avgifter ,forsikringer og hele greiene sånn med en gang.
Grunnen er jo betalingsanmerkninger som gjør at jeg ikke får lån og kan heller ikke betale noe i rater…….
Ja jeg er et økonomisk surrehue………
Så eneste måten for meg er å vinne på pengespill…….spare kan jeg bare glemme.
Ja jeg kan selvfølgelig jobbe dag og natt ,men det går jo aldri reint fysisk i lenden…….det medfører jo ihvertfall psykiske problemer.
Dette er sannheten «svart på hvitt» uten noen linjer mellom linjene 😉
ÅSSEN GÅR DET NÅ MED RUS???
Det går mye bedre….piller er historie(tror jeg) har ihvertfall ikke tatt ei eneste pille siden 1 november.

Alkohol…….joda jeg tar en øl i ny og ne,men holder meg til en og har jeg vært full …..ja en gang og det var natt til onsdag.
Men ja jeg har hatt lyst mange ganger og bare drekke meg bort fra alle bekymringer,dvs jeg har jo ikke så mange bekymringer……men det med bil sliter på meg no jævlig.
Er så lei og får dårlig samvittighet av å være avhengig av andre hele tia……

Natt til onsdag hadde jeg på forhånd bestemt meg for å ta litt vodka og ja jeg ble full,men det gikk ikke ut over noen andre enn evt meg selv.
Hvorfor hadde jeg bestemt meg for det?
Jo,jeg trengte det egentlig……….for uten det med bil har jeg jo blitt slette fra facebook av hun som jeg er mest glad i utenom min familie:
Grunnen til det?
Jeg veit grunne og skal ikke utdype det her,men det handler om at jeg ønsket å hjelpe en person som jeg så og erfarte hadde problemer.
Da måtte jeg jo konfrontere henne med ting jeg hadde erfart og ting som jeg hadde blitt advart mot fra ganske mange personer og historier som har blitt fortalt fra ulike personer.
Så gikk det da sånn som jeg fryktet,men jeg hadde egentlig ikke noe valg.
Men selvfølgelig syns jeg ikke dette er noe moro,jeg hater å være uvenner med folk og i sær folk jeg bryr meg om…..
Så foruten det med bil,kommer jo dette andre opp i hue innimellom og da……..ja da blir jeg litt hjelpesløs.
Selvfølgelig kunne jeg bare driti i det ,men jeg er ikke sånn jeg …

Men status pr i dag er at ting går bedre,men jeg må tenke meg om nesten hver dag.
Hadde jeg driti i alt og ikke tenkt fornuftig ,hadde jeg i dag vært i beste fall alkoholiker………
Daglig tenker jeg følgende «detta orker jeg ikke mer,nå er det nok,jeg gir faen i alt» Sånn er det hver gang jeg går til og fra jobb,sitter alene hjemme eller må haike,låne bil for å få gjort nødvendige ting……Det er sannheten……heldigvis er jeg oppegående og klarer å vri tankene……..men hvor lenge orker jeg det???? Nei jeg er ikke suisidal ….heldigvis.
Jeg håper at jeg får løst dette med bil på en eller annen måte ,er vel faktisk redd akkurat det kan bli min «bane» for det jeg står for ellers funker jo bra foreløpig……..jobben går bra,treninga går bra,men jeg er for mye alene,er for avhengig av andre (mora mi og søstra) og sliter med at jeg ikke kan stikke av til Stavanger plutselig………Tror nok det hadde betydd endel for ungene også .
Og så har jeg jo innerst inne lyst til å gå ett skirenn eller 2 ,men uten bil er det klin umulig.

Sånn er statusen pr i dag.
Det kan sikkert virke bagatellmessig og bare klaging,men ingen andre kan sette seg inn i min situasjon bedre enn meg selv og jeg sier bare sånn som det er.

Og bare sånn at jeg har sagt det……her kan ingen ting leses mellom linjene.

Jeg vet folk er veldig flinke til å analysere tekster og prøve å finne noe mellom linjene,men vær så snill…..her finnes det ikke noe.