ETTER Å HA FÅTT BEKREFTET BÅDE DET ENE OG DET ANDRE I FORHOLD TIL HELSEN,HØYT BLODTRYKK,LAVT STOFFSKIFTE OG ELENDIG BLODPROSENT VAR DAGENS HELSESJEKK SVÆRT BRA.
Fra å ha et blodtrykk på 161/103 har det ved hjelp av medisiner gått jevnt den riktige veien og i dag målte jeg 116/71 og det må kalles veldig bra .
Og jeg merker det på den generelle formen også.
Stoffskiftet er lavt og blir medisinert…….blir det sagt……håper det for om ikke det er alvorlige ting i forhold til dette pr.d.d er det enkelte ubehag som relateres til stoffskifte.
Gjerne ting folk ikke prater om,men jeg driter jo i sånnt…….fryser lett,hard i magen,dårlig matlyst(trenger minimalt med energi) og sannsynligvis er brystsmertene jeg har hatt et resultat av nettopp dette,da alle andre ting er utelukket.
Blodprosenten er på vei opp,det handlet mest om å ta grep mht kosthold…….enkelt og greit.FLOTT DAG ETTERHVERT 😉
Etter 5 døgn med gjennomsnitts søvn på 3 timer burde jeg egentlig liggi rett ut ,og jeg må innrømme at jeg var nesten der i dag,men utrolig hva fysisk aktivitet gjør med kroppen.
Som vanlig skulle jeg trene 2 ganger i dag også,men var litt skeptisk til om det var en god løsning pga så lite søvn den siste tiden,men tok sjansen og dagens andre treningsøkt(som jeg nesten hold på å stå over) var den mest positive økta på veldig lenge.
Intervall sammen med Modum Runners….8 stk,kvinner og menn, gikk overraskende lett og sannsynligvis den beste løpeøkta sånn sett på mange år.

Men selvfølgelig er det langt frem til «gamle takter» ,dit kommer jeg nok aldri heller,men det hadde vært moro å kunne løpt en 10km på 36-tallet om ikke noe annet….men vi får nå se…….når man er over 50 år kommer skader både titt og ofte,men så langt denne våren har de uteblitt…..så håper det fortsetter sånn 😉

6x3min – 4x2min – 4 x 1min

DAGENS FØRSTE ØKT PÅ RULLESKI.
Rett fra jobb dro jeg opp på Brunes for å gå 30km rolig klassisk.
Jeg gikk kjempe-rolig ,følte egentlig at jeg var ute på en lett mosjonstur,men når klokka viste 1t43min og en gjennomsnittsfart ,uten å ta i på 3.27min/km, viser det jo bare at jeg er i god form,verken mer eller mindre…..gjennomsnittspuls på 107 er jo ikke all verden.

I MORRA DRAR JEG TIL STAVANGER.
Lenge siden sist….egentlig alt for lenge siden………

sverd i fjell.