Kan ikke sitere redaktøren i Bygdeposten ordrett så derfor blir det bare tull å prøve ,men poenget var vel at det finnes mye dårlig vær og det kommer man ikke utenom denne sommeren.
Jeg vil jo si at selv om det finnes mye bra klær er været så ille at all slags klær hjelper ikke en dritt.
Så glad er jeg over detta sommerværet og hadde det ikke vært for Corona-viruset hadde jeg garantert reist langt bort fra Norge.
Greit med ,fjorder og fjell og spektaktulær natur som vi har i Norge,men jeg vil mye heller ha lange sandstrender,med sol og 30 varmegrader.
Andre får ta seg av fjorder og fjell 😉

HVA GJØR MAN MED BARN NÅR DET ER DÅRLIG VÆR I 2020.JO DRAR PÅ EN ELLER ANNET INNENDØRS AKTIVITET……
Jeg gjør ihvertfall det og RUSH TRAMPOLINEPARK er jo helt innaforr 😉
Koster penger ja,men det gjør jo nærsagt alt i 2020 hvis man ikke vil gå på en fjelltopp da ……men som sagt «FINNES VELDIG MYE MER DÅRLIG VÆR ENN BRA KLÆR»ELLERS HAR DENNA DAGEN BESTÅTT AV 2 TRENINGSØKTER OG AT JEG BLE LURT TIL Å ABBONERE PÅ NETTFLIX OG MIDDAGEN FIKSA VI PÅ McDONALDS.
Neida ungene har leika med søskenbarna,vært hos betemor(muttern) og hatt det kjekt og egentlig gjort det de hadde lyst til.
Men på kvelden når det er 10 grader ute og det veksler mellom opphold og regn blir det jo litt trøttende, så dattra anbefalte nettflix,så da ……..ble det det 😉

2 TRENINGSTURER.
Løpetur på formiddagen og staketur på kvelden.
Alt i rolig tempo….helt greit.


LEVER ENNÅ I HÅPET OM SOMMERVÆR I NORGE…………….