JEG LEVER ET LIV SOM IKKE SKULLE TILSI GOD FORM,MEN JEG JEG TRENER EFFEKTIVT OG BRA……MER EFFEKTIVT ENN NOEN GANG OG HAR ET GRUNNLAG FYSISK SOM DE FLESTE IKKE ER I NÆRHETEN AV.
Det var kanskje mye skryt,men ække mange som har trent så mye som meg over så lang tid og når jeg da trener litt smart og unngår skader viser det seg at formen blir deretter.

FRA KVELDENS INTERVALLØKT


DAGEN I DAG STARTET MED EN KJAPP KORT STAKEØKT.
Egentlig skuffende å ha snittfart på 3.12 min/km ,men det var våt asfalt da og jeg så jo i utforbakkene at jeg måtte begynne å stake mye tidligere enn ved tørr asfalt.


DAGENS ANDRE TRENINGSØKT ,DEN MED PULS ,GIKK OVERRASKENDE LETT.
Planen var egentlig å løpe 10x4min med en fart på rundt 4.10 min/km,men når jeg sjekka farta på første draget og så jeg lå på 3.45 så tenkte jeg «detta er jo artig» .
Og nå sjekker ikke jeg kilometertidene på draga ,men registrerte at jeg lå under 4min pr/km (er jo godt kjent på moane) og det er faktisk veldig bra til å være meg i 2021 så kanskje målet om under 18.30min på HQ-testen 14 august går greit ……..vi får se ,ække så farlig men hadde vært artig for da er jeg bare 2.5min bak persen jeg har på 5km satt for 30år siden 😉 en distanse jeg sjelden løp(var altfor fort).

Ble kun 8 x 4min i dag da for planen om 4 drag på bane ble rett og slett kjedelig……..monoton baneløping ække noe for meg og i 2021 skal all trening vare artig.
Men 32min med fart og puls er en grei økt det .HVORFOR BEDRE FORM I 2021 ENN PÅ MANGE ÅR?
Kutta ut all dassetrening på rulleski som verken gir bedre oksygenopptak eller utholdenhet…..der ligger forskjellen.
Rulleski gir uansett ikke bedre oksygenopptak så sant man ikke er i ræva form da……….man må LØPE.

Riktignok hatt noen lange turer på rulleski,det gir jo litt utholdenhet og ikke minst psykisk styrke og akkurat det syns jeg er litt artig ….har planer om noen 10-mils turer i nærmeste fremtid.

Pluss at jeg har vært skadefri og løpt mye intervaller samt korte turer i ulikt tempo med mange trivelige personer.

DA ER JEG VELDIG FORNØYD MED BÅDE FORMEN OG DAGEN I DAG.
Snart på jobb…….2 netter nå og så har jeg faktisk turnusfri samt ei uke ferie.
Lyst til å reise bort ,men vet ikke helt om jeg har råd ……vi får seg….

HA EN FIN KVELD .