SÅ LANGT HAR DENNE DAGEN VÆRT ALT ANNET ENN MORSOM.
Startet i natt og jeg ikke sovner fordi jeg har spist noe jeg åpenbart ikke tåler og når jeg da står opp sånn rundt 8 og har kanskje sovet 2t ,ser ut av vinduet og vet jeg verken skal på jobb eller har noen avtaler før på kvelden og når man i tillegg er rammet av covid19 i Norge og man må følge et utall med restriksjoner,forståelig nok.

Ja da tenkte jeg på det jeg ofte sa til ungene»det er sunt å kjede seg innimellom»……..tar tilbake de ordene ,det kan ikke på noen måte være sunt.

Kunne jo bakt 7 slag,pynta til jul og sånn,men siden jeg skal jobbe mesteparten av jula(heldigvis) så jeg ikke noe vits i det.FÅR ROTA MEG EN TUR UT PÅ TRENING.
Men siden målet for i dag er å gjennomføre ei bra intervalløkt i kveld kunne jeg liksom ikke dunke 3t på ski eller rulleski på formiddagen.
Det ble 1,5t staking i regn og sørpe……ikke spesielt lystig det heller da.

MÅTTE VRI HODE ,BLI POSITIV OG GJØRE DET BESTE UT AV RESTEN AV DAGEN.
Hmm hva skal man gjøre da??? Jo da drar vi ut på Åmotsenteret og «river litt kjeft» ,det løsner jo litt opp ……spesielt hos karene på Herreavdelingen.

Om 40min er det intervalltrening,det blir sikkert morsomt og så håper jeg formen er som den har vært de siste 3 ukene……vi får se…..styrt fartsleik er ihvertfall noe av den beste intervalltreninga jeg vet.

SÅ VAR DET DE MÅLENE DA.
5 mål står på planen og alle gjelder ikke bare idrett.
Det mest idiotiske men sannsynligvis det enkleste målet for meg er å løpe 100km.
Ved alle mål gjelder det godt grunnarbeid å sette inn støtet når det gjelder 😉 men veien må være morsom,spennende og utfordrende.

Når jeg setter meg må blir grunnarbeidet alltid gjort veldig grundig,noen ganger ,eller veldig ofte, bikker det over og resultatet gir ikke 6 på terningen snarere tvert i mot,men kanskje en gang jeg er så jævla dyktig at alt går på skinner………den som lever får se
engang utpå sommeren hvor mange av målene som får terningkast 6…….

HA EN FIN KVELD.