Siden jeg har fri fra jobb noen dagen nå kan jeg jo styre dagene som jeg vil ,strengt tatt kan jeg vel det hele tia for jobb for meg er absolutt ikke noe negativt,snarere tvert i mot.

EGENTLIG IKKE SÅ MYE Å FORTELLE.
Men av en eller annen grunn har jeg begynt å stå tidlig opp om morran og så lenge jeg har noe å finne på er jo det like greit selv om jeg nok er en type som liker sene netter og ikke så tidlig opp om morran,men når man våkner klokka 7 og føler seg utvilt er det jo ingen grunn til å ligge i senga når man er alene .

UT PÅ RULLESKI.
Ser jo at det har kommet snø oppi høyden og kunne sikkert tatt en tur på ski,men jeg har kjørt så mye etter snø i mitt liv så når det går ann å gå på rulleski og løpe er det i 2020 like greit.
Ble en tur på 32-33km i klassisk stil

LØPETUR MED CAMILLA.
Det var vel dagens høydepunkt.
Gleder meg alltid til å trene sammen med andre med joggesko på beina ,men det er noe helt spesielt å gjøre det sammen med Camilla og jeg elsker hvert minutt vi er sammen.
Sånn er det uten at jeg trenger å utdype det noe.
Ble ihvertfall en fin rolig tur på Furumoene.ROLIG INNVENDIG OG IKKE NOEN NEGATIVE TANKER.
Selvfølgelig tenker jeg litt på folk som ikke har det så bra,men akkurat nå fører det ikke til noen psykiske negative reaksjoner og når jeg har fått avklart jula med ihvertfall eksen og noen av ungene vil jo jula også gå greit vil jeg tro……litt tanker blir det sikkert ,men sånn er det vel for alle som har barn som de ikke feirer jul sammen med av ulike årsaker.

DA FÅR EN VEL BARE TA DET MED RO DA.
Kanskje stikke på besøk til noen eller bare lade opp til en ny dag som jeg har et håp om vil inneholde mye av det samme 😉

HA EN FIN KVELD.