Skihytta på Brunes som i disse corona-tider står til disposisjon til Brunes naturbarnehage.

TOK FREM SKIENE HER OM DAGEN ,MEN DET BLE RULLESKI I DAG OGSÅ
Hadde det vært sol og vindstille hadde jeg nok tatt turen til Norefjell i dag,men det var verken sol eller vindstille så da gikk jeg for den trygge løsningen,rulleski, siden jeg skulle på jobb til kl.15.


Rulle-turen gikk helt greit som alltid .
Staking og klassisk rulleski er ikke all verden til belastning på annet enn overkroppen så til tross for en ustabil form for tia går rulleski alltid bra.

I disse corona-tider hvor samfunnet sakte men sikkert prøver å komme tilbake til normalen,er det vel nettopp det jeg satser på for tiden også…….så kanskje kan jeg begynne å skøyte litt igjen snart og prøve meg på litt lett intervall med joggesko(håper på hard intervall etterhvert) og når det gjelder staking og klassisk rulleski lever jeg ennå i håpet om noen lange turer …….langt for meg er endel lengre enn 50km for å si det sånn……
Akkurat den siste biten,med knallharde løpeøkter og lange turer (10 mil og lengre) får jeg vente til alle spesialistene som vurderer helsesituasjonen min har gitt sine svar…….
Så får vi se……..klarer jo å leve med å belaste kroppen som i dag også,men er noe med det å presse seg litt både mentalt og fysisk som ligger i «blodet»….


JOBBEHELG
Ikke noe uvanlig med det når man jobber innenfor helse og på turnusen har jeg jobbehelg hver 3 uke på en 6ukers-turnus ,den ene med lange vakter dagtid fra 0930 til 23 og den andre med nattevakter.
Helt greit bare jeg får tatt meg en løpetur før dagvaktene 😉
Erru treningsnarkoman så er akkurat det veldig viktig 🙂Ha en fin helg med eller uten treningstøy 🙂