DET HAR VÆRT NOEN LITT STRESSENDE MND SIDEN JEG BLE AKUTT INNLAGT PÅ SYKEHUS 2 GANGER I APRIL/MAI MED BRYSTSMERTER.
Jeg trodde vel egentlig at det var»kroken på døra» ,nå slår genene inn og jeg må leve med medisiner,nye blodårer,pacemaker og gud veit resten av livet som da sikkert blir mye kortere enn planlagt.
DET VAR RETT OG SLETT DET JEG TENKTE.
Og når jeg så får høre at stoffskiftet er faretruende lavt,har for lite røde blodlegemer og at sukkernivået i blodet er faretruende høyt,da ………..ikke faen om jeg skal få diabetes ihvertfall,eller ikke ha nok røde blodlegemer,ble da neste tanke…….var ihvertfall noe konkret jeg kunne jobbe for…….


BLITT UNDERSØKT GRUNDIG OG TATT BLODPRØVER,URINPRØVER,AVFØRINGSPRØVER,MR,CT OG GUD VEIT HVA JEG IKKE HAR TATT.

KONKLUSJONEN ER SOM FØLGER.
Alt er godt innenfor normalen når det gjelder vitaminer,mineraler og alt annet en kan måle ved ulike blodprøver,alle blodårer er totalt frie for plakk,overhode ikke noe feil med hjerte,blodtrykket er helt normalt og sukkerinnholdet i blodet er helt fint.
Stoffskiftet er som det skal være.
Du er rett og slett et eksempel til etterfølgelse og mye om ikke alt kan du takke din aktive livsstil og at du er mye utendørs.

TAKK .

Hva som så var årsaken til innleggelsene er da egentlig uviktig,kanskje var det bare en infeksjon som medførte litt tetthet i brystet kombinert med litt stress og redsel …….sannsynligvis det.

SÅ DA SLIPPER JEG MEDISINER,PACEMAKER ,KOSTHOLDSVEILEDER OG ALT MULIG ANNET.
FORDI JEG FIKSER KROPPEN MIN SELV UANSETT HVA ANDRE MENER OM MITT KOSTHOLD VISER DET SEG AT FOR MEG ER DET PERFEKT.


Men nå skal jeg om et par timer til kiropraktor ,for alt kan jo ikke være bra….da har en jo aldri noe å klage på og det blir jo helt feil ,hehe …..

HA EN FANTASTISK KVELD,GJØR HVA DERE VIL MEN TA GJERNE PÅ DERE TRENINGSTØY OG KOM DERE UT I FRISK LUFT.
DET SKAL IHVERTFALL JEG NÅ HVERT ØYEBLIKK FOR ANDRE GANG I DAG.