Bortsett fra å prøve å synge ;-)samt krangle litt med NAV(Norges motsetning til Sherwoddskogens Robin Hudd)har det ikke skjedd så mye spennende i dag.
Faste turen til Åmotsenteret for å skravle litt ,men nytta ikke å sitte ute i dag så da ble det bare en liten tur før jeg dro hjem og gjorde meg klar til en treningstur.

KLASSISK RULLESKI I SURT OG KALDT VÆR.
I og med jeg har en liten tanke smerter i achilles på høyre bein ble det rulleski i dag………egentlig jævla kjedelig for det var kaldt og en lei nordavind pluss at kroppen rett og slett var kraftløs i dag uviss av hvilken grunn,men en av bivirkningene med dissa medisinene jeg tar er miste muskelkraft samt muskelspenninger,og ja jeg var både stiv i rygg og skuldre.
Men men fikk nå gått en «runde» på rundt 53km,men det gikk smått og visstnok skal det det for tia sier hjerte-ekspertisen…….så får man da heller tenke at «tross alt kan jeg trene» 😉

Da får en bare nyte natten og skulle pulsen bli unormalt høy utover natten så finnes det piller for det også 😉
Godt gammelt dopingmiddel for bl.a skyttere BETABLOKKER 😉
De senker pulsen.
Her har vi alt vi trenger …….men i motsetning til andre som gjerne får 2 tabletter fikk jeg bare 1 fordi jeg hadde 39 i hvilepuls………men hva som skjer etter 1 flaske med medisin (antidoxianter) og mye musikk er det ingen som vet 😉
Er tross alt natt til 1 mai 🙂

HA EN STRÅLENDE NATT