Dagen i dag har vært veldig fin selv om jeg ikke er eller skal på jobb.
Fri betyr egentlig «ingen planer» men jeg er nødt for å ha noen planer oppi hue ellers blir alt bare tull 😉
Men jeg tar en dag av gangen……..i morra kan det være slutt….hvem vet.

Planen i dag var å løpe en tur og så ta med meg en «klient» på Gym2000…….Der treffer en alltid kjentfolk og det er jo hyggelig,men ikke så hyggelig når en kom bort og fortalte at han «gikk på stråling ….33 behandlinger hver dag opp og ned til Oslo……..så hva skal man si liksom??? Man må bare være ærlig og rett frem og ja det går sikkert bra til slutt ,men å ha 33 behandlinger etter hverandre på ,ja det er vel Radiumhospitalet går jeg ut i fra er jo slitsomt bare det…….

Men før det rakk jeg å se litt på TV Modum og det nye kommunestyret og jeg skal ikke si hva jeg egentlig mener ,men jeg syns det var kult når Jon Hovland gikk på talerstolen og irettesatte AP på økonomi og så blei jeg fortvila på kommunens innbyggeres veiene når leder for MDG holdt sin tale……..snakk om å få «miljø på hjernen».

Og den nye ordføreren……..jaja …typisk bonde…..gikk ikke fort i svingene der.

Så var det da KRF sin representant som prøvde å være morsom og sa bl.a at de jobbet mot samme mål(i denne etaten han er leder i…..samferdsel og næring) «Alle satt i samme båt og båten ble til mens de rodde ,men at den kunne kullseile underveis» …….Betryggende ord fra en leder i en etat,tragisk spør du meg.
Nei jeg får gi det beste terningkastet til Venstre sin representant,leder i kultur,som var seriøs og dyktig(noe annet hadde jeg heller ikke trodd)
Så om Venstre gjør det dårlig på landsbasis så er jeg ihvertfall trygg på Venstre sin leder for kultur i i Modum på lik linje som jeg er trygg på flere andre enkeltpersoner som sitter i dagens kommunestyre,deriblant Morten Wold (FrP)og Tone Ellefsrud(AP).
Og mange sier mye om Jon Hovland,men økonomi og forretningsdrift er han god på og det er en av de viktigste tingene i kommunestyret nå …..å forvalte økonomien på best mulig måte for alle innbyggerne.

FIKK LØPT MEG EN TUR…….FANTASTISK LØPETUR OG JEG KUNNE LØPT FORTERE OG LENGRE HVIS DET VAR DET,MEN MÅLET VAR Å LØPE DE 18KM MED EN SNITTFART RUNDT 4.50/KM ,KAN HØRES LITT TREIGT UT ,MEN ALLE OVER 40 KAN JO PRØVE 😉 en vanlig treningstur med nesten 4t trening i beina dagen før…..
Tross alt endel stigning fra 3 til 12km……og det er snøføre,vinter og jeg er tross alt 53 år…….det siste glemmer jeg bort veldig ofte 😉 i hue er jeg 25 …….alltid……

Gym 2000 styrketrening 1t15min etterpå………..

Da var det kvelden og jeg skulle gjerne bodd midt i Oslo sentrum akkurat nå og dratt på en eller annen fest …………men siden jeg bor der jeg bor får jeg nøye meg med YouTube og VIN ……..faen meg god vin det der asså. OG ikke mist GODT FOR HJERTE 😉
Mauriljo DeZolt var nok inne på noe når han overbevisende sa at VIN gjorde at han gikk så fort 😉 Mulig han fikk litt annet direkte inn i blodet også????? …..hva vet jeg 😉