Finnemarksløpet på slutten av 80-tallet.

SOM TIDLIGERE LANGRENNSLØPER STOD JEG OPP FOR Å SE PÅ SKI CLASSICS OG NM PÅ SKI.
For første gang pirret det ikke i noen deler av kroppen når jeg så Aukeland og co stod å staka og staka og staka i monotont kjedelig terreng ,ei heller når jeg så kvinnene gå sprint i NM.
Alle vet hva jeg mener om sprint,prologen er grei…..resten er bare tull.
Så da bare slo jeg av NRK og satte på musikk i steden og forberedet meg til dagens intervalløkt med JOGGESKO.
Mens jeg hadde Seline på meldinger på skype ❤

DET BLE EN VELDIG POSITIV ØKT.
Etter kun å ha gått på ski de 3 siste dagene(ca 8,5t),var låra som bly og legga stive som stokken under oppvarmingen og tenkte»detta går til helvete»,men neida……..tror med hånden på hjertet jeg ikke de siste 5-6 åra har løpt lettere i motbakker,og formen er som alltid bra.
Lett for å bli sånn når man setter intervalltreninger i system og klarer å beherske seg mht intensitet på andre treningsturer.
At det var mellom 12 og 14 minusgrader bryr jeg meg lite om,lungene mine tåler å bli presset i mye kaldere vær enn som så……eneste problemet er fingrene,så valget av hansker i dag var «bak mål» men men økta gikk veldig bra og beina var lette når jeg «kom i gang» at jeg så stivnet på de 2 siste draga var kun pga en litt overivrig Hellerud,og det er lov .


Ekstra moro å trene sammen med andre ,spesielt med joggesko,derfor er tirsdager,lørdager og søndager(når jeg har mulighet) førsteprioritet.
Det som er fint er at det både er kvinner og menn samt ulike nivåer,så man har alltid noen å løpe sammen med,selv om jeg i dag ble løpende noen meter etter Øyvind Wiger og noen meter foran de andre,men alikevel er man på en måte sammen.

Fotograf Marianne Nordalen.
fra venstre meg selv,Øyvind Wiger,Paal Vegard Gulliksen,Gunnar Eidal,Hans Egil Drolsum og Kristin BK Sand.

AVSLUTTET DAGENS TRENING MED 1T10MIN STYRKE PÅ STUEGULVET.
Mens musikken ble spilt for «fulle mugger» og jeg følte jeg levde på en sky 😜

DA FÅR MAN VEL OPPDATERE SEG PÅ DAGENS IDRETT OG NYHETER PÅ TV.

HA EN FORTSATT FIN LØRDAG.