JEG KJØRTE PÅ DET JEG VAR GOD FOR FRA START PÅ DAGENS INTERVALLØKT OG I DAG HOLDT DET HELT INN.
Bakkedrag 20 x 40sek i skolegata i Vikersund og tror det er 5 gang jeg er med på dette men etter å ha slitt med å holde følge,mest pga usikkerhet hvor fort jeg kan løpe for å klare 20 drag, forandret jeg taktikk sist gang…….enkelt å greit,løpe max på alle drag eller så lenge det holder.
Da kommer konkurranseinstinktet og funker veldig bra.
Syns det er veldig moro…..og det er jo mye av vitsen,å ha det moro.

DAGEN STARTET SOM DEN HAR GJORT I DET SISTE.
Tidlig opp og noen meldinger.
Så prøvde jeg å få kontakt med ungene i Stavanger,men det er jo ikke så lett ,men litt utover dagen fikk jeg ihvertfall snakket med Sølve 🙂 kjekt det,selv om han også begynner å bli større og det å prate i telefon ække det kuleste.


EN TUR TIL VIKERSUND,MED MASSE FOLK I BUTIKKENE ,MANGE HILSER MEN MED DISSA MUNNBINDENE ER DET JO IKKE ALLE MAN KJENNER IGJEN,SÅ DET FØLES LIT RART Å HILSE PÅ FOLK MAN KANSKJE KJENNER MEN IKKE TAR AKKURAT DER OG DA.
SÅ FAST KOMMENTAR FRA MEG ER «Å JA DET ER DEG JA,HEI»

ETTER NOEN LATE TIMER FORAN TVn KLAR FOR JOGGETUR OG bevegelighetstrening MED NORGE-KROATIA PÅ TV-SKJERMEN.
Late timer foran TV
n er vel å overdrive ,men så ihvertfall litt på TV ,men er verken veldig interessert i hopp eller sprint-langrenn,så etter litt skiskyting ble det heller musikk på you tube 🙂

Denna sangen har rulla i hue mitt i hele dag……

JOGGETUR FØR BEVEGELIGHET.
Fordi jeg alltid sliter litt med den ene hofta etter bakkedrag.
Er vel uvant for setemuskulaturen og siden jeg er dårlig på høyre side blir det litt trøbbel med hofta etter slike økter,men litt jogg,bevegelighet,tøying og egen-massasje så hjelper det litt.HA EN FLOTT KVELD HVA ENN DERE MÅTTE GJØRE.