Det har egentlig vært en litt slitsom dag selv om jeg ikke har gjort så mye fysisk,men det har vært veldig interresant.

PLANEN MELLOM MEG OG EN KVINNE FRA KINA ER JO GIFTEMÅL.
Det har jo kommet etter lange samtaler over lengre tid og begge er nok veldig forelska og jeg har jo uttalt det før at ,ja jeg er det, og det gjorde seg vel også gjeldene i dag at hun også er, når hun tydelig var sjalu ,helt uten grunn.
Og her kommer kulturforskjellene nok noe til sin rett,for grunnen var 2 ting 1-at jeg alltid var pålogget messenger(noe jeg er hele tia når jeg har tilgang til wi-fi») og hun da tenktet at jeg da snakket med andre damer.
Det hender jo jeg gjør også,men da er det på et annet plan,men det kan jeg jo ikke i dag si til henne,dette er nok noe som hun må forstå over tid,at jeg kan være venner med andre kvinner uten at det er noe mer enn det.

Og at jeg la ut bilder med bar overkropp.Fordi da kunne andre damer få lyst på meg ………ja det har jeg merka jævlig til ,den pågangen 😉
Så nå har jeg da endel restriksjoner og ,ok jeg får bare følge dem og så får jeg etterhvert forklare………trenger jo liksom ikke å gjøre noe stort nummer ut av sånne ting.

dette bilde var visst ikke «lov»APROPOS NUMMER.
Litt på kanten å fortelle dette,men som sagt har vi snakket lenge om alt mulig og sex er et naturlig tema og det jeg hører veldig ofte(spesielt når hun skal legge seg 😉 ) er «I dont like,1minutt finish»
Og da har jo jeg skryti på meg litt vel mye ….typisk meg å si «no problem ,I can do it several houers 2-3 times a day » ….tja for 20år siden ja,men mulig jeg må til legen i 2020 asså 😉
Men ja,sex er viktig i et forhold og må jeg til legen å få noen piller ække det noe spesielt for menn over 50år…..sånn er det bare.

BORTSETT FRA «KINA» HAR JEG SETT NIESEN SPILLE FOTBALLKAMP ,RYDDA OG VASKA I LEILIGHETEN OG TRENA SELV.
Siste kampen for niesa i gult og svart på Rolighetsmoen ,neste sesong er det blått og hvitt.
Alle vet hva jeg mener om det ….syns det bare er trist.
Men uansett,de vant kampen 3-1 over Lier.

Min egen trening ble desverre rulleski.……jeg sier dessverre for planen var 20km løpetur,men ei tå ,såkalt hallux valgus,har vært vond en periode nå og i dag var den ikke god ,så da ble det 51km klassisk rulleski i steden……i mørket.DA ER DET BARE Å LADE OPP TIL EN NY SPENNEDE DAG.