JEG ER JO EN DRØMMER ,DET HAR JEG ALLTID VÆRT . NOEN DRØMMER BLIR TIL VIRKELIGHET,MENS ANDRE NOK DESSVERRE FORBLIR DRØMMER.

HADDE EGENTLIG IKKE NOEN STORE DRØMMER FOR DAGEN I DAG…….FRI FRA JOBB….ENESTE JEG SKULLE VAR Å TRENE 2 GANGER.
Hovedøkta eller den økte jeg var mest interessert i var kveldsøkta med intervall løping.
Før det skulle jeg ta en rulleski-tur.

STOD OPP KLOKKA 12 .
Etter en lang natt med mange samtaler via diverse sosiale nettverk og litt godt drikke tror jeg jeg omsider kom meg i seng klokka 4………kjekt å fri fra jobb 🙂
Våkna riktignok klokka 8,men tenkte»hvorfor skal jeg stå opp nå?» Sjekka mobilen og alle sosiale nettverk,ingen ting nytt så da bare snudde jeg meg rundt og sov til 12 …….deilig vettu.

FØRSTE TRENINGSØKT.
Litt småforkjøla og slapp/daff, tok jeg på meg rulleskia og tenkte»går rundt Bergsjø 15km,gidder ikke mer»
,men det endte jo som det alltid gjør at jeg gikk endel lengre……fint vær ,så selv om jeg var slapp og daff var det jo en måte å nyte været på 😉 ble litt over 2t og 37-38km.
(Eneste negative er med de nye rulleskia at jeg får vondt i den ene hofta fordi jeg ikke får de til å trille rett frem når jeg går på riktig side av veien dvs høyre)HOVDØKTA KLOKKA 1830.
Hadde avtalt med en annen at vi skulle løpe bakkeintervall i den såkalte Vardeveien klokka 1830,dvs jeg fikk 3,5t mellom øktene.
Egentlig ut i fra det jeg lærte når jeg var 16år var dette altfor tett mellom øktene,men «shit au» første-økta var jo bare rulleski i et bedagelig tempo.
Etter snaue 30min oppvarming hvor den såkalte «gammelmannspulsen» var gjeldene hele tiden (dvs såvidt jeg klarer å prate selv om jeg løper rolig),startet vi på intervall og de første 4 draga var et slit hvor jeg strevde med å holde følge,men så plutselig skjedde det noe og jeg kunne kline til fra start ,holde god fart og t.o.m slå om takten i de bratteste delene ……så da var jo jeg kjempefornøyd og kunne med god samvittighet si «DE GAMLE ER ELDST 😉 «……..like moro når man er 54 som når man var 24.SÅ DAGEN I DAG STARTET DÅRLIG ,MEN AVSLUTNINGEN VAR VELDIG BRA.

I MORRA SKAL JEG TIL ET STED JEG ALDRI HAR VÆRT OG DET GLEDER JEG MEG TIL .

NÅ MÅ JEG INN PÅ MOBILEN OG SJEKKE TINDER OG MAIL ,KANSKJE SKJER DET NOE DER OGSÅ….HVEM VET ? ER MAN I DET POSITIVET SIGET SKAL MAN IKKE SE BORT I FRA AT TING KAN SKJE…….MAN KAN IHVERTFALL DRØMME OG DET ER JEG GOD PÅ 😉

HA EN FIN KVELD OG EN GOD NATT.