SOM BILDET VISER……SOLING OG BADEMULIGHETER FOR MEG SOM ER FUNKSJONSFRISK.
Vi har nå hatt en lengre periode med 30 grader og strålende sol og for meg er jo det helt glimrende…..jeg trener,er på badestranda og bader når jeg blir «heit».

HVORDAN STÅR DET TIL MED MULIGHETENE FOR DE SOM SITTER I RULLESTOL?
Hvor mange i Modum kommune som sitter i rullestol har ikke jeg oversikt over,men jeg antar at det er langt flere enn jeg tror.
Og de er i alle aldre.

Grunnen til at de sitter i rullestol kan jo være så mangt ,men det er jo uvesentlig.

Som alle mennesker liker også rullestolbrukere sol og sommer og jeg vet mange også ønsker å ha muligheten til å avkjøle seg i vannet på lik linje med meg som er funksjonsfrisk.

HAR DE DEN MULIGHET I MODUM KOMMUNE?
Svaret er NEI.

Det er riktignok såkalte ramper for rullestolbrukere både på Steintangen og Skinnerudtangen,og har de flaks får de vann på anklene………Hva slags tilbud er dette???

Nå som det er stadige oppgraderinger i Vikersund Nord og vi har fått en «pollen» som er flott,hvorfor har de ikke da også lagd muligheter til rullestolbrukere?
De kommer ned til vannet,men der stopper det……..
Med teknologien i 2020 må det da være mulig å lage noe som også gagner rullestolbrukere i forhold til bading og kos.
Hvorfor skal ikke de ha de samme mulighetene som oss funksjonsfriske?

Nå vil sikkert «onde tunger» si at kostnaden er stor og at sesongen er så kort at de ikke ser poenget,men det er jo de små øyeblikk som skaper optimisme og glede,og det gjelder jo også de funksjonshemmede.
Og hvorfor skal ikke funksjonshemmede ha tilnærmet samme muligheter som oss funksjonsfriske?

Når Modum kommune klarer å si ja til kunstgressbaner på Skredsvikmoen ……….noe kommunen overhode ikke trenger….som jeg fremdeles er totalt uforstående til,så bør de absolutt klare å tilrettelegge for at hele kommunens befolkning kan ha glede av noe så enkelt som det å bade på sommerstid.

TAKK.