Lysløypa på Brunes(Vikersund)

VI VET DET ER GODE FORHOLD I SÅKALTE FINNEMARKA.
Både i Modum,Lier,Øvre – og Nedre Eiker og Drammen( litt usikker på disse kommune-navnene i 20201)

MEN DET FINNES MER KORTREISTE MULIGHETER OGSÅ.
Det er pakka såle inn til Abelonene,fullt mulig å få seg en skitur.
Simostranda er «alltid» en mulighet og på Brunes i dag var det ypperlige forhold for skate og fullt mulig å gå klassisk.

Og så er det en ting jeg syns er litt ekstra kult og det er å gå på skogsbilveier,derfor har jeg de siste skiturene i Finnemarka startet så langt ned i veien som mulig bare for å gå litt ekstra høydemeter samt å få gått litt på skogsbilveier og så lenge de ikke er strødd og det er såpass kaldt som det er nå ,rundt 10 minus,er det null problem,og veldig kult ned igjen 😉

Så mitt neste prosjekt i så måte er å gå så langt jeg kommer innover Holleia ,både fra Snarum og fra Finnerud.

DAGENS TRENINGSØKT I LYSLØYPA PÅ BRUNES.
35km rundt og rundt i ei kort lysløype føltes litt tungt i starten etter å ha gått lange turer i Finnemarka,men er det hode da som bare trengs å justeres litt 😉 så går jo sånne ting av seg selv.


Dessverre er ikke skøyteteknikken som før,mest pga svakhet i høyre side og jeg får litt smerter både i rygg,sete og kne og ankel.
Derfor tok jeg i dag kontakt med ,Kristin Holck, Calma Fitness ,for selv om vanlige helsestudioer er bra ,ser jeg at folk som driver mer allsidig form for styrke/bevegelse er gjennomgående sterkere i hele kroppen,og så ser det mye mer moro ut også.
Og selv om jeg har tret i hele livet,er det ting jeg ikke har peiling på ,faktisk, så litt drahjelp er kjekt.

Så foruten noen øvelser for å stimulere lillehjernen sånn at nervesystemet jobber bedre på høyre side har jeg håp om at dette i tillegg kan hjelpe.

Ikke fordi jeg skal bli verdensmester i noe,men fordi jeg plages litt med den høyresiden både på ski og også ved løping spesielt på sleipt underlag.

Og siden det er bevegelse jeg liker best,skal ingen ting være uprøvd👌

TOK EN VIDEO ETTER TRENINGA OG TENKTE.
Der var jeg i går langt langt innover Øståsen,ser veldig langt ut når man ser det sånn.
Er litt kult da og fremdeles ha lyst og ikke minst fysikk og kondisjon til å gå og løpe så langt og lenge jeg vil .HA EN FIN KVELD,MED ELLER UTEN TRENINGSTØY .