Får bare si det som det er…….jeg har arva mange bra gener etter faren min ,men et gen jeg heller skulle arva fra mora mi er det genet som styrer angst og bekymringer ovenfor egen og andres helse.
Der er jeg dessverre altfor lik fatter`n


Jeg har vel skrivi det før,at jeg ofte må telle til 10.trekke pusten dypt og prøve å tenke logisk,men faen heller …….det ække så lett i disse tider vi er inne i nå.

Torsdag hadde jeg en skitur i Finnemarka som utartet seg til et mareritt for meg..…..høy puls,vondt i hue,svimmel og følelsen av å ikke få puste.
Var ute i litt over 3 timer,men de siste 2 var ikke bra…….burde egentlig snudd ganske fort,men jeg er jo så jævla sta og egen at det er jo helt håpløst noen ganger 😉
Så de neste 5-6 timene gikk jeg rundt meg selv og var kjempestressa…….prøvde å ta en tur til min mor og prate litt men de indre tankene styret alt dessverre .


I går Fredag ,skjedde noe av det samme.……dog i litt mindre omfang
valgte å ta en joggetur på Furumoene …..skulle «plukke» 18 O-Poster,men merka på slutten at jeg ble unormalt sliten.
Kom hjem ,trente litt styrke,dro på jobb og så begynte det……….følelsen av å ikke få puste,svimmel og press i brystet……..jeg klarte rett og slett ikke å slappe av før det hadde gått 2timer,men så var alt bra.

Løpeturen var forøvrig ganske fin…..løp etter O-poster som Modum O-lag har lagt ut nå i forbindelse med dette corona-viruset …….VELDIG BRA INITIATIV.

I dag LØRDAG bestemte jeg meg for å ta den treningsformen som gir lavest puls samtidig som jeg føler at jeg trener.….nemlig staking på rulleski.
Turen på 50km gikk veldig bra ,følte at det gikk lett hele tia og var overhode ikke sliten når jeg var ferdig.


«Det var deilig» tenkte jeg.
Det varte jo da i sånn ca 30min så begynner jeg å kjenne etter på de følelsene jeg har hatt de foregående dagene og jo mer jeg kjenner etter jo værre blir det……….så dro jeg opp til muttern….visste hu hadde bløtkake 😉 Elsker kaker med krem 😉
Men selv om vi satt og pratet om ting og tang kjente jeg jo at jeg var bittelitt tett i brystet ….og mer skulle det ikke til…..jeg gikk vel rundt i stua der i 20min og prøvde å roe meg ned ………stressa som faen.

Nå er jo jeg sånn uavhengig av corona eller ikke,men det er klart alt blir forsterket i disse dager.

Jeg har vel alltid vært sånn ,men det er dreier seg kun om hals,bryst og hode………så mange ganger skulle jeg ønske jeg heller brakk et bein enn å bli tett i brystet…….halsbetennelser er et sant helvete og tannlege ….gud a meg mange ganger jeg har hyperventilert…*

Sannheten er jo enkel………det er jo ikke en reell situasjon jeg er i ,altså at jeg er så dårlig at jeg kommer til å styrke med…..det er bare en psykisk ting som jeg ikke er spesielt god på……… og jeg blir jo like stressa hvis barn er syke med bronkitt,eller de er tette pga forkjøelse eller at de «nesten» setter noe i halsen.
Helt håpløst ,men faen så uggent det er ………

Nå er det 5 timer siden jeg var ferdig å trene og nå begynner det å gå over…….heldigvis 😉
Gamle bilder,litt vin og musikk hjalp også i dag