VÅGEN I STAVANGER

JEG TRENER JO SOM EN VILLMANN SOM ALLTID.
Så får vi se da om jeg har like stor iver når vinteren kommer,det er vel det som egentlig er målet,men jeg har blitt mindre og mindre glad i kuldegrader med årene og trives best om vinteren i mars når varmegradene kommer …….men vi får nå se.Akkurat nå er jeg like ivrig oppi hue som jeg var på 90-tallet.

Frem til da er vel planen om å løpe noen løp og akkurat nå føles gode gammeldagse skogsløp mest intressange……..ser jo at jeg løper vesentlig bedre enn endel andre i terrenget i motsetning til på flatmark,og ikke minst i kronglete,bratte nedoverbakker(som før i tia) så lenge rygg,hofter,ankler og knær funker går det av seg selv….bare hode som skaper begrensninger……..teknikken utfor har jeg alltid hatt.

Opp Vardeveien(Vikersund) fotograf Tonny Holte .DAGENS TRENING.
Ukas tredje hardøkt og selv om mandagens intervall i klassisk stil på rulleski var hard så var den i dag flere hakk hardere.
Gårsdagens stakedistanse var en relativ snill hardøkt for hjerte og lunger,for min del går sånne økter mest på eksplosiv styrke,noe jeg vel ikke har for mye av 😉

Løpe 1.8km i bratt motbakke 14.5% stigning med en puls mellom 93 og 97% av makspuls er definitivt hardt men det krever sin mann/kvinne å løpe fort utfor også.

Ikke helt fornøyd med tiden opp,men men dunka jo 100-treningstimer i juni så selv om formen er bra så er sikkert beina litt tunge og dauve og så skal det jo sies at bortsett fra Dokka-løypa i Vikersund som jeg påstår jeg var ekspert på på 90-tallet har jo motbakkeløping ikke vært min sterke side……..
Men nedover tar jeg rekorder,selv om jeg i dag «safet» veldig pga sleipt føre 😉
Derfor ble dagens første økt er flott økt både fysisk og psykisk,moro å sette rekorder 🙂
Man må ha det moro også ,viktig det ……..Dagens andre treningsøkt………slow staking på rulleski med PINK på øret pluss 25min styrketrening for mave og hofter.ÅMOTSENTERET OG BUSKERUD STORSENTER MELLOM ØKTENE.
Hyggelig «date» med en slektning på Åmotsenteret før jeg stakk en tur til Krokstadelva for diverse innkjøp før ungene kommer på besøk.
Det er jo for meg det viktigste som skjer i sommer….at jeg har ferie sammen med ungene.Ha en fin kveld.