NESTEN ALLE HAR ET ELLER ANNET FORHOLD TIL FOTBALL.
Og en trenger ikke være annet enn realist for å innse at Norsk fotball er av lav kvalitet internasjonalt sett,for mens bølgen gikk på Ullevål kunne likeså godt Montenegro sendt de Norske spillerne under vann og drømmen om et VM-sluttspill hadde druknet .
Men så skjedde ikke ,heldigvis for Ståle Solbakken og resten av mannskapet.
Så man kan vel si at Ståle Solbakken igjen ser ut til å få Norske fotball til å begeistre publikum ,for de krever ikke mye tilskuerne,en seier og et VM sluttspill så er vi igjen verdensmestere.(sjekk VG i morra)

Joda jeg liker fotball,det er spennende og jeg er fan av Ståle Solbakken,så ja kom gjerne til VM om ikke annet for at folk skal bli glade.
Men fotballmessig er det langt fra å være kvalifisert til å hevde seg.
Island klarte det,ja så hvorfor ikke Norge?
JO,fordi Norske fotballspillere blir hausa opp av media med en gang de slår et middels dårlig lag og så langt de siste årene har det bare gjort at egoet er større enn kvalitetene,men kanskje nå? ?

Kanskje Solbakken får jekket endel «liksomstjerner» ned noen hakk og får det beste ut av alle,slik Richard Møller Nielsen klarte med det Danske fotball-landslaget i 1992.

Uansett,bra stemning på Ullevål i kveld selv om det var grusomt kaldt å sitte stille i 2x45min ,men var jo litt spennende hele tiden så det holdt kroppsvarmen oppe.
Norges beste spiller(e) Martin Ødegård og Mads Møller Dæhli.(etter mitt syn)DAGEN ELLERS……..
Den faste turen i skiflyvningsbakken når ungene er på besøk.
Har bare blitt en vane og en forventning.


Ut over det har jeg løpt en tur som vanlig.
Ikke spesielt fort,langt eller sakte eller kort for den sags skyld.
En helt ordinær løpetur på 15km ,med en lengre skravlestopp etter 12km,en kald høstdag i ModumDA ER DET VEL SNART PÅ TIDE Å FÅ UNGENE I SENG 😵
Kommer en dag i morra også,eller når vi våkner senere i dag er vel riktig å si.

OM VI IKKE SEES ELLER SNAKKES I LØPET AV MORRADAGEN FÅR DERE HA EN FIN DAG ,MEN VÆR OBS NÅ VAR DET POKKER MEG KULDEGRADER UTE 😥

OGSÅ FÅR VI UANSETT GI ALT,OM DET ER FOR OSS SELV ,ANDRE ELLER NORGE 😉