De som følger med veit jo at jeg stort sett trener 2 ganer pr dag og skjønner jo da at det står ganske bra til med den generelle helsen,og det gjør det absolutt.
Noen ting har sannsynligvis blitt bedre enn på svært mange år etter at jeg begynte på blodtrykkemedisin,men jeg er jo en sånn type som ikke blir fornøyd før «alt er på stell»,helsemessig.
Mye annet jeg driter i om er på stell eller ikke,men for meg har helsa alltid kommet først……jeg bruker jo heller 10000kr på en skadet kroppsdel enn materielle uviktige ting andre ting(som jeg mener er uviktig og det er nærmest alt 😉 )….sånn har jeg alltid vært og kommer alltid til å være.
Men grunnen til de sterke brystsmertene jeg opplevde over lengre tid i vår har jeg ikke helt forstått hvorfor….så det må jo finnes ut av …….mulig var det blodtrykket,mulig er det stoffskiftet????Det jeg ikke er fornøyd med nå er lavt stoffskiftet og at jeg ikke har blitt medisinert for nå begynner jeg å se på min egen kropp at noe skjer og det kan ikke forklares på andre måter enn at selv om jeg trener mye bruker kroppen svært eller rettere sagt ekstremt lite energi….og da ,hva skjer da??
Også er det jo andre plagsomme ting ,dog ikke livstruende, også som kan forklarer med lavt stoffskiftet,så her får bare Norsk helsevesen trå til 😉 Et helsevesen jeg forresten har full tillit til,men jeg sier også i fra og gir meg aldri før jeg fått svar på alt…av ekspertise innenfor de ulike felt.

2 TRENINGSØKTER PÅ RULLESKI OG 5 TIMER PÅ STRANDA 🙂
Ja alle har vel skjønt det at jeg liker sommer og sterk varme,så dagen i dag har vært nærmest perfekt……
Skate 31km i lysløypa på Brunes(Vikersund) på formiddagen i 24 – 28 deilige varmegrader og ikke vind 😉
Men det var tungt å skøyte i dag….som jeg alltid har sagt…skøyting kontra klassisk er to vidt forskjellige ting kondisjonsmessig..
Deretter 5 timer på badestranda (Sandbrygga) og så 20 km staking i 28 grader på kvelden klokka 2000……som sagt nærmest perfekt .

Eneste ….jeg ville heller bytta ut ei av øktene….egentlig begge to, med løping,men men achilliser skal man ikke tulle med,så i dag var ikke dagen for å utsette de for store belastninger.


I MORRA TROR JEG JAGGU DET ER MELDT LIKE BRA VÆR,OM IKKE VARMERE.
MÅTTE DET VARE I EVIGHETER 😉