VÆRT STORE FORVENTNINGER TIL DENNE UTFLUKTEN HELE SOMMERFERIEN OG SÅ PRØVDE JEG DA Å FINNE DEN FINESTE DAGEN I SOMMER-NORGE.
Det viste seg å være like vanskelig som å finne «nåla i høystakken»….20 grader og overskya er i mine øyne møkkavær når kalenderen viser 17 juli.
Men men ungene koste seg ,ihvertfall Sølve som hadde noen å leke med og kjørte den ene sklia etter den andre og var ikke klar for å reise hjem når vi andre fant ut at det var på tide å vende nesa hjem siden det begynte å regne.
Seline og jeg kjeda oss nok litt ……..men vi hadde det litt moro også da,men været betydde alt for oss……25-35 varmegrader og sol,da hadde alt vært annerledes.
For meg var det rett og slett altfor kaldt både i vann og på land…..jeg frøys nesten hele tia……godt jeg hadde med tykk genser med hette.


2 KORTE TRENINGSØKTER.
Hadde jo sett frem til mange timer i Sommerland med masse bading,soling og en slitsom fysisk dag,så jeg tok kun en liten joggetur på morran…….i faktisk strålende sol,men kun 15 grader.

KORT KLASSISK TUR I KVELD.
Mye energi etter en dag som ble langt roligere enn antatt tok jeg en kjapp rulleskitur rundt Bergsjø mens ungene så på TV og før TACO .DET VAR DEN DAGEN I SOMMER-NORGE.