For første gang siden jeg flyttet fra Stavanger hadde jeg i år muligheten økonomisk til å gi ungene den sommerferien DE VILLE.
Og siden vi en i en global krise kunne vi jo ikke reise utenlands,det ville vært omsorgssvikt å ta med ungene utenlands i 2020 selv om regjeringen har åpnet for at vi kan dra til ulike land.
Så da ble det som det ofte gjør i ferier….MODUM…..og jeg tror vi alle har hatt en fin ferie selv om været dessverre uteble.
Som far ønsker jeg jo at ungene kan oppleve fine dager med sol,sommer,bading og lek utendørs fra tidlig om morgenen til seint på kveld.
Nå ble det ikke akkurat sånn i år,men Bjørneparken,Sommarland i Bø,Trampoline-parken i Drammen,Kino,bading på Sandbrygga og Pollen,Fisking i Sysletjern,Drammensbadet,skogsturer for dattera med både bestemor og meg og lek med søskenbarn for spesielt yngste sønn .
Så det gikk vel greit ,men det er jo alltids noe man kunne gjort som man ikke fikk tid til,men men sånn er det 😉

MYE BILKJØRING DE 2 SISTE DAGENE.
I går søndag kjørte vi fra Modum til Stavanger og i dag tok jeg turen tilbake i og med jeg skal på jobb i natt.


Litt vemodig er det jo å dra hjem etter å ha vært sammen med de 2 yngste i 16dager og knapt snakket med de 2 eldste og selvfølgelig vemodig å reise fra de yngste også………blir stille hjemme nå,men men sånn er det.

Ække lange kjøreturen til Stavanger lenger…..hjem i dag brukte jeg 5t40min effektiv kjøretid og da gikk det veldig sakte over Sirdalsheiene.
Og under 6t er jo bare en svipptur…..fint vær var det også,bortsett fra at himmelen åpnet seg ved Hunnedalen,men men 5min med regn tåler man jo i Norge 😉TRENING SØNDAG OG MANDAG.
Heldigvis var beina såpass at jeg kunne løpe både i går og i dag.
Skal ikke utbrodere det mye ,annet enn at jeg hadde 2 fine løpeturer selv om jeg i dag var plaget med litt tett bryst og veldig høy puls……..men fikk ihvertfall en oppmuntring på dagens økt 😉
En mann ropte til meg etter ca 18km «FY FAEN JYSLA BRUN DU ER»
Innrømmer det at jeg liker å bli brun 😉 og så har jeg jo hud som blir «gysla brun» 🙂