Etter en lang periode med varmt og godt sommervær har det de 2 siste dagene vært alt annet enn akkurat det…..jeg hater regn,16-20grader og vind om sommeren.
Men men får ikke gjort så mye med det………kan jo ikke dra til varmere strøk heller,så da får en bare bite tenna sammen og la det stå til 😉

EI TRENINGSØKT UNNAGJORT……..EN GJENSTÅR.
Trener veldig spesielt nå i forhold til det jeg alltid har gjort……..mange harde økter pr uke dog ikke så harde som før i tia.
Og de rolige turene går kjedelig rolig ,men men får teste ut dette siden mange har hatt stort utbytte av sånn type trening de siste åra.

Jada jeg veit jeg er 54år om 1 uke og er ikke i nærheten av å løpe så fort som før,oksygenopptaket er ikke på 88 lenger og styrken er heller ikke som før…..men moro er det uansett og på ski kan en jo tro man er like god som før……..det er jo ikke målbart(heldigvis)

STAKEØKT PÅ FORMIDDAGEN.
19km i bedagelig tempo……13km så fort jeg klarte……6km pirk.
Når man tar på seg øretelefonene og hører på denne type musikk de første 19km,ja da må det jo bare gå rolig 😉

13KM DISTANSE-STAKING MED ELPEX WASA 610,IKKE DE BESTE HJULA TRILLEMESSIG MEN FANTASTIK STØDIGE Å STAKE PÅ.
38.04min var helt greit…….skal ikke si jeg hadde gått 15sek fortere pr km med swenor-skia, men jo jeg hadde nok sannsynligvis det.
Men når hjula ikke triller så fort blir jo treningen bedre.


NESTE TRENINGSØKT BLIR EN KOMBINASJON AV SKIGANG OG JOGG.
Achillisen nå har vært fin i endel dager,men ikke lenge nok til at jeg tør å kline til på flatmark……..tar nok denne uken også med «alternativ» løpetrening sånn at den er 110% frisk og at styrken i leggen er akseptabel.
«alternativ» løpetrening er skigang ,løping på bløte stier og myr og selvfølgelig nedoverbakker……….samt litt motbakkeløping slik at styrken gradvis kommer tilbake……..så langt funker detta.
Kveldturen i dag går nok til Bjørndalskollen i Åmot…..det er vel 50-60min……i bedagelig tempo.

DA FÅR EN PRØVE Å RYDDE ,VASKE OG HØRE PÅ MUSIKK ……SIDEN BADESTRAND ER UAKTUELT 😉