HELGEN GÅR MOT SLUTTEN AKKURAT KOMMET HJEM FRA JOBB KL.2340.
En helg med mange timer på jobb og lite annet….egentlig kun 2 korte treningsturer med joggesko på morningene og noen få timer på øyet.
Men det har vært helt greit og for en gangs skyld har jeg sett sport på TV…….det gidder jeg aldri ellers.
For det meste fotball og trav ……….

TRENING MED JOGGESKO FØR KLOKKA 10 ER FOR MEG I 2020 EGENTLIG HELT HÅPLØST.
Det er såvidt jeg klarer å jogge ,men men uansett bedre trening enn å ta seg en rulleskitur når man bare har 1.5t til rådighet.

Ikke så mye å si om de 2 løpeturene annet enn at de var rundt 15km og at det var tungt fordi kroppen ikke er vant til puls på morran.

NYE LØPESKO.
I disse corona-tider har det vært vrient å få tak i de løpeskoene jeg har hatt lyst til,så i dag gjorde jeg noe jeg helst ikke gjør,men så det som en nødvendighet for ikke å bli skadet.
Bestilte på nett.
Målet var egentlig Hoka carbon konkurransesko,men str 44 er en vrien str. , så jeg endte opp med Asics Tartherzeal 6,så får jeg håpe de gjør susen.
For etter en halvhard tur over Sæterløypa forrige helg og noen oppløftende intervall-økter har jeg lyst til å løpe noen løp…….helst skogsløp og da mener jeg skogsløp på smale kronglete stier 😉DA ER DET BARE Å LADE OPP TIL NESTE UKE.
Hvordan den blir veit jeg ikke,ingen program spikret annet enn at jeg skal jobbe 5 nattevakter.
Så kommer det an på hva som skjer på lørdag hvor mye eller hvor lite jeg skal bevege meg fysisk ……uansett blir det garantert minst 12 treningsøkter…….såpass bør det jo være 😉 men om det blir 14t eller 30t veit jeg ikke ennå…….


TIL SLUTT LITT «SAMFUNNSPRAT«
CORONASITUASJONEN I NORGE BEKYMRER MEG ,MEN FOR MIN EGEN DEL ER JEG IKKE BEKYMRET,MEN LITT BEKYMRET FOR UNGENE FORDI JEG IKKE HAR FULLSTENDIG KONTROLL.

Jeg vet at situasjonen i Stavanger ikke er sånn som jeg ønsker og litt bekymret fordi det bor langt flere mennesker der enn i Modum.

Jeg regner med at vi i Modum også på et eller annet tidspunkt blir rammet og derfor holder jeg meg langt unna treningssentre,noe jeg bevisst har gjort siden utbruddet i mars(med unntak av 1 gang i Juli noe jeg angret på umiddelbart selv om det gikk bra) og kommer til å gjøre det til coronasituasjonen er 100% under kontroll.
Og optimistisk sett tror jeg det tidligst blir vinteren 2021/22.

HA EN FIN NATT OG EN TRIVELIG MANDAG.
HUSK Å VASKE HENDER , HOLDE AVSTAND,IKKE REISE RUNDT OMKRING I VERDEN OG EGENTLIG BARE VÆRE FORNUFTIGE.
IKKE BARE I MORRA MEN SÅ LENGE VI HAR DETTE COVID19 -SPØKELSE OVER OSS.


SÅ SER JEG FORHÅPENTLIGVIS DE SAMME MENNESKENE IGJEN NESTE SOMMER SOM JEG GJORDE DENNE SOMMEREN