Høydalsmo på vei hjem til Stavanger.

I DAG HAR JEG KJENT PÅ DET Å VÆRE ALENE,DET ER DRIT KJEDELIG OG ENNÅ VÆRRE ER DET I DISSE COVID-19 TIDER.
At ungene reiser hjem er jeg vant til,men det blir jo veldig stille og det er jo når alt kommer til alt trist,men dagens teknologi gjør jo at selve «farsrollen» på en måte blir ivaretatt ,ihvertfall mye bedre enn om ikke mobiltelefoner,skype og alle andre apper og duppedingser hadde fantes.

Som sagt har jeg kjent på det i dag,og når også kulda setter inn,det blir fort mørkt ute og egentlig ganske stusselig samt at jeg har fri fra jobb………ja da ……..jeg hater det.

GODT JEG I DET MINSTE HAR NOE Å SE FREM TIL.
Fra verdens eldste sivilisasjon,verdens største land og det landet hvor historien,kulturen og arkitekturen er ekstremt spennede for en Nordmann, har jeg timesvis med kontakt med en vakker kvinne hver eneste dag og det er jo noe å se frem til og målet er jo at hun snart dukker opp i Modum , aller helst skulle ønsket hun kom i morra 😉
Og for de som lurer hun er utdannet hudpleier,har hatt egen salong….også jobbet innen reiseliv men pga coronaen er hun nå uten jobb og går da på skole og tar markedsføring og har eksamen om 1 uke…….da vet dere det (og dette er fakta ,for jeg har sett dokumentasjoner).
Hun snakker også forøvrig Japansk,Mandarin,Engelsk og noe Tysk.
Så dagen har tross alt ikke vært helt grå ……..
DAGENS TRENING.
Dagen har vært litt tung på alle måter også treningsmessig og for første gang på 14 dager har jeg ikke løpt ….kun rulla……orka ikke å løpe rett og slett.
Ække så mye mer å si om det…….jeg har ingen tro på at det blir arrangert noen turrenn til vinteren og treninga på rulleski blir også litt «der etter» egentlig mest for å trene,holde det ved like liksom……
Skate på formiddagen og staking i kveld……


DA SKAL JEG SETTE MEG NED,HØRE PÅ YOU TUBE……SIKKERT SYNGE LITT…..DRIKKE VIN (snart blir det bare grønn te og vann) OG SKRIVE ET SVARINNLEGG TIL BYGDEPOSTEN PÅ NOE ANGÅENDE IDRETT.

HA EN FLOTT KVELD OG NATT.