Fra heistoppen i dag klokka ca 12…..

AT DET ER TÅKE ,GRÅTT OG TRIST VÆR ER VANLIG NOEN DAGER PÅ HØSTEN,MEN DET SOM SKJER MED COVID19 I NORGE I DISSE DAGER GJØR DET HELE MYE TRISTERE.
Man kan si at «corona-tåka» tykner til og realistisk sett kommer den til å bli mye mye tykkere frem mot nyttår,for uansett hva NHI og regjeringen gir anbefalinger om ,vil det alltid være noen som gir f…….
Derfor er jeg bekymret for hva vi har i vente etter julehandelen,julebord og andre ting som hører julen og dens forberedelser til.
I disse dager er det jo Halloween,en tåpelig ting spør du meg,men mange feirer dette og det kommer garantert til også denne helgen være folk som bryter alle retningslinjer.
Derfor mener jeg at den Norske regjering burde vært mye strengere og ikke bare kommet med anbefalinger,men rett og slett innført forbud i mye større grad og straffene også der etter.

Siden jeg har daglig kontakt med ei i Kina,er jeg villig til å si at myndigheten der er mye mer effektive og mulig noen tiltak kan diskuteres,men det viser seg jo at ting funker der i mye større grad enn i Norge.

Som mange andre er jeg også møkk-lei covid19,men løsningen er jo ikke å gi faen,det byr jo bare på større problemer og akkurat i disse dager har jeg problemer nok med covid19 som det er.
Å søke om ulike visum i disse dager tar jo mye lengre tid og er mye strengere.
Selvfølgelig er det sånn men jeg blir litt oppgitt,kunne godt kutta ut visum spør du meg 😉
18mnd for familieinnvandrings-visum er jo helt håpløst,så må vi gå for andre løsninger som blir mye mer slitsomt og ikke minst dyrere over tid.
FUCK COVID19.

TRENINGEN I DAG HAR VÆRT SOM TÅKA.
Neida jeg har gjort det jeg hadde planlagt.
Er i en periode hvor jeg sliter med motivasjonen,ikke det å trene,men å være effektiv mot et mål.
Pluss at det er 10 ganger mer moro om sommeren og om vinteren etter at snøen har satt seg,sånn i mars /april 😉

Ganske sikker på at skirenn i sesongen 2020/21 er det bare å glemme…….coronaen tar knekken på den for oss utenfor eliten.
Og når det gjelder løp på beina er det jo også store begrensninger,så phuuu,nå blir det bare å trene fordi jeg syns det er moro og gjøre litt andre ting som f.eks i dag dra på helsestudio og ro litt…….
Sånnt blir det ikke noe greie på,men men som jeg sa til ei som jeg ga noen råd angående kondisjonstrening og det å høyne 02-opptak for å bli bedre generelt . «jeg har drivi med detta siden jeg var 7år så litt kan jeg,og 02 har jeg peiling på, og det er moro å gi noen råd til yngre mennesker som har fremtiden foran seg,for meg blir det å leve på gamle minner og håpe på mirakler»

DAGENS FØRSTE ØKT.
Helt rolig opp Dokka og jogg ned Vardeveien.


DAGENS ANDRE……..ROING 45MIN OG 45MIN STYRKE GYM2000
10km roing,veldig lenge siden sist og det tok tid gitt …..


DA ER DET BARE Å LADE OPP TIL EI HELG MED NATTEVAKTER.

HA EN FIN KVELD OG NATT og selv om høstmørket gjør deg litt lei,så …………