SLITEN I KROPPEN ,LÅRA VERKA ,VÆRET UTE VAR IKKE SPESIELT INNBYDENDE NÅR JEG SÅ UT AV VINDUET KLOKKA 0730,SÅ DA SOV JEG LIKESÅGODT TIL 12 FØR JEG FLYTTET MEG OVER PÅ SOFAEN 😂😂
Sjekka telefonen og så at jeg hadde fått spørsmål om løpetur klokka 18 👍 mer perfekt spørsmål enn det kunne jeg nesten ikke fått i dag,en dag hvor jeg egentlig var helt «off» og «on-knappen» var langt unna rekkevidde.
Greit med noen slappe dager også tenker jeg.

FØR LØPETUREN HAR JEG VEL IKKE GJORT ALL VERDEN.
Klær måtte henges opp,det var vel det eneste jeg måtte ……planlegge sommerferien var jo greit å få gjort for alle parter ,ellers ble det mest TV,Facebook og musikk.

Dro en tur til Vikersund for å handle litt……..hilser på folk med munnbind som jeg sikkert kjenner,men 100% er man jo ikke bestandig så det å begynne å prate med noen man ikke er 100% sikker på ,det «hadde jo vært teit å begynt å prate med noen som hadde vist seg å være andre enn man trodde».
Men var jo ved en anledning jeg tenkte»skal jeg si noe eller ikke» ble bare sånn halvveis,men viste seg i ettertid da at det hadde nok gått helt fint 😉

FÅR DE SOM FORT BLIR FLAUE,FØLER SEG STØTT ELLER SYNS INTIME TING BLIR FOR STERKT. BØR DERE IKKE LESE DET AVSNITTET SOM BEGYNNER «MED MEN,en helt annen ting er…..»
Men den nakne sannhet er at når man passerer en viss alder,det kan være veldig individuelt,så skjer det ting i kroppen som man dessverre ikke kan stoppe.
Selv om man er 25 i hue.
En ting er at jeg kjenner at det tar lengre tid å restituere seg etter hardøkter,derfor sliter jeg nå med noen lår som føles ut som tømmerstokker…..3 syreøkter forrige uka var 2 for mange,men satser på at jeg klarer å løpe Oddvar Helleruds minneløp i morra på en ok måte,dog nok ikke så bra som jeg kunne gjort for en uke siden.MEN FØLER MEG FORPLIKTET TIL Å DELTA SELV OM DET KOM LITT BRÅTT PÅ.

MEN,en helt annen ting er ….tja åssen skal jeg si det 🤔 kjente det på senhøsten at «hmm her må man begynne å spise mer egg 😂» så jeg har vært hel RÅ PÅ EGG siden november.
Men i dag måtte jeg på apoteket.……sånn er det ….sier til hun unge som ekspiderete meg «detta er litt flaut,men har dere reseptfri viagra?» Vei ikke hvem som ble mest flau jeg ,jeg driter egentlig i alt sånnt,men må ærlig innrømme at det var et steg å ta.

Ting skjer i kroppen når man er eldre som man ikke har kontroll over og det er jaggu godt det finnes løsninger.
Da får vi se da om dissa pillene funker 😜 kjedelig å måtte avbryte etter 5min liksom 😂😂ETTER DET DRO JEG EN TUR TIL SØSTRA OG SATT OG HUTRA OG FRØYS UTE I 17 GRADER FØR JEG SKULLE PÅ LØPETUR MED BENEDICTE I KVELD.

FIN ROLIG SKRAVLETUR.


ETTER DET TRENA JEG SNAUE TIMEN MED STYRKE PÅ STUEGULVET……..så ble litt fysisk i dag da etterhvert.(ikke en dag uten)

DA ER DET VEL NO FOTBALL PÅ TV EGENTLIG IKKE INTERRESERT I ANNNET ENN EVT FINALEN HVIS ITALIA ER I DEN…….FÅR VEL HA DET PÅ I BAKGRUNNEN FOR Å LIKSOM FØLGE MED MENS VI HØRER PÅ LITT MUSIKK .

Å hva passer vel bedre enn 😜